Pirmo reizi Rīgas modes nedēļas tērpi nopērkami arī Facebook

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Riga Fashion Week laikā Baltijas Modes federācija atklās online showroom – virtuālu projektu interneta veikalā www.CreativeLatvia.com, kur ikviens ekskluzīvi varēs rezervēt Baltijas valstu dizaineru jauno kolekciju tērpus līdz ar katras modes skates sākumu. Tāpat arī tērpi būs pieejami iegādei sociālajā vietnē Facebook īsu brīdi pēc skates beigām.

Riga Fashion Week piedāvās izņēmuma kārtā iespēju iegādāties vai rezervēt tērpus vairākus mēnešus iepriekš, pirms pavasara/vasaras kolekcijas tradicionāli nokļūst veikalos.


No 29. oktobra līdz 15. novembrim online showroom virtuālajā telpā un sociālajā vietnē Facebook iegādājamas 2015. gada pavasara/vasaras kolekcijas, kas nesen bija aplūkojamas pasaules modes meku izstādēs. Lielākā daļa kolekciju veikalos būs pieejamas pircējiem tikai gada noslēgumā vai pavasarī.

Interesentiem būs iespēja rezervēt atzītu Baltijas valstu dizaineru – Anna Led, Dace Bahmann, Red Salt, Ilya Bulichev, Ketas Gūtmanes, Recycled.lv, Sin on the Beach, Loverain by Nadia Kirpa, Nolo un Ivo Nikkolo u.c. – tērpus, pirms tie nonākuši tirdzniecības vietās. Par katru pasūtījumu interneta veikalā un katru pirkumu sociālajā vietnē Facebook modes cienītāji iegūs papildu dāvanu kartes Baltijas dizaineru tērpu iegādei.

«Meklējam inovatīvus veidus, kā pastāstīt par Baltijas modi cilvēkiem visā pasaulē. Online showroom un papildu iespēja iegādāties tērpus sociālajā vietnē Facebook ļauj ikvienam rezervēt aktuālo Rīgas modes nedēļas kolekciju tērpus no jebkuras vietas pasaulē, kur vien ir internets,» par ideju stāsta Līga Bizune, www.CreativeLatvia.com direktore. «Mūsdienās, kad tehnoloģijas attīstās arvien ātrāk, mode ir pieejama visiem, ne tikai tiem, kas apmeklē modes pasākumus klātienē.»

Riga Fashion Week online showroom veidots ar mērķi popularizēt un izplatīt Baltijas modes dizaineru tērpus pasaulē. Noslēdzoties modes nedēļai, zināmāko Baltijas modes dizaineru tērpi pieejami iepriekšpārdošanā vēl 14 dienas interneta veikalā www.CreativeLatvia.com – līdz 15. novembrim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu