Sarkanā lūpukrāsa, kas vienmēr ir modē (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kas kopīgs Merilinai Monro, Madonnai, Odrijai Hepbernai un Elizabetei Teilorei? Viņas visas ir zināmas kā sarkanās lūpukrāsas dīvas. L'Oréal Paris ir pasludinājis mūsdienu jaunās sarkanās lūpukrāsas dievietes - Eva Longorija, Bleika Laivlija, Dženifera Lopesa un Doucena Krousa, radot tieši viņām atbilstošas lūpukrāsas «Pure Reds» ar unikāli pieskaņotu sarkano toni.

Kādēļ sarkanā lūpukrāsa jau neskaitāmus gadus neiziet no modes? Tas ir sievišķības un pašpārliecinātības simbols! Sarkanā krāsa ir silta, pozitīva un koša, no kuras vari gūt sev nepieciešamās emocijas - drosmi, lepnumu, enerģiju, mīlestību, kaisli, dzīvesprieku, piedzīvojumus un uzmanību. Sarkanā krāsa vienlīdz labi piestāv kā mazai melnai vakarkleitiņai, tāpat arī saplēstiem džinsiem - tieši tik universāla un viegli pieskaņojama tā ir.

Pasaulē pazīstamākā franču skaistuma zīmola L'Oréal Paris ekskluzīvā kolekcija «Pure Reds» ir apvienojusi skaistākās pasaules slavenības. Viņas visas ir tikpat dažādas, cik dažādas ir sievietes visā pasaulē - tumšmates un gaišmates ar siltiem vai vēsiem sejas ādas toņiem. Protams, nav iespējams radīt vienu vienīgu sarkano toni, kas piestāvētu pilnīgi visām. Ar aci ir iespējams atšķirt 285 dažādas sarkanās nokrāsas, tādēļ radīt tādas sarkanos toņus, kas piestāvētu sievietēm ar dažādām matu krāsām un ādas toņiem, ir patiesi izaicinājums. L'Oréal Paris tas ir izdevies, un kampaņa «Pure Reds» tam ir apliecinājums!

Ja līdz šim esi domājusi, ka Tev nepiestāv sarkanā lūpukrāsa, ir pienācis laiks salauzt šo mītu. Sarkanā krāsa piestāv pilnīgi visām sievietēm! Piemēram, ja esi brunete ar siltu olīvkrāsas ādas toni, tad Tev piestāvēs Evas Longorijas pilsētniciski šarmantais, ķieģelsarkanais tonis vai Dženiferas Lopesas rubīnsarkanās lūpas neaizmistamam iznācienam.

Savukārt, ja Tava āda ir siltā un gaišā tonī, kā arī Tava matu krāsa ir gaiša, Tev piestāvēs Bleikas Laivlijas izteikti sarkanais tonis ikoniskam izskatam. Savukārt Doucenas Krousas liesmojoši oranži sarkanā lūpukrāsa piestāvēs visām gaišmatēm ar vēsu sejas toni.

L'Oréal Paris ir pierādījis, ka pastāv tāds sarkanais tonis, kas piestāv jebkuras sievietes unikālajam ādas un matu tonim!

Uzzini vairāk par produktu L'Oréal Paris mājas lapā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu