Cik seksīgi «Lauma Lingerie» izskatās Ugandā?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Lauma Lingerie»

Turpinot straujo paplašināšanos, Baltijā vadošais veļas ražotājs «Lauma Lingerie» atklāja jau 4. zīmola franšīzes veikalu ārpus Eiropas robežām, kas atrodas Āfrikā, Ugandas galvaspilsētā Kampalā. Jaunais un 58 kvadrātmetrus plašais veikals atrodas pašā pilsētas sirdī, Nakumatt Oasis iepirkšanās centrā, un par godu tā ienākšanai vietējā tirgū sestdien tika organizēta arī īpaša modes skate, kuras ietvaros vietējo mediju pārstāvji, korporatīvie klienti un modes dāmas ar sajūsmu novērtēja Latvijā tapušo veļas modeļu oriģinālo dizainu un izmeklēto kvalitāti.

Atklāšanas svētku ietvaros publikai tika demonstrēti 24 dažādi «Lauma Lingerie» rudens-ziemas sezonas veļas kolekcijas komplekti, ko zīmola pārstāvji īpaši piemeklēja, ņemot vērā vietējā tirgus īpatnības un patērētāju pieprasījumu. Zīmīgi, ka līdz šim Ugandas galvaspilsētā labas kvalitātes veļa bija nopērkama tikai speciālos butikos, taču, kā zināms, to piedāvātais ierobežotais izmēru klāsts un salīdzinoši augstais cenu līmenis sievietes nereti attur no šo ikdienā tik nepieciešamo pirkumu veikšanas. Tieši tādēļ «Lauma Lingerie» ienākšana vietējā tirgū bija īsti svētki ikvienai gaumīgas un daudzfunkcionālas veļas cienītājai.

Foto: «Lauma Lingerie»



«Šis gads uzņēmumam ir bijis veiksmīgs jaunu tirgu apgūšanā – ar franšīzes veikaliem esam apguvuši jau veselus piecus jaunus tirgus. Vēl pavisam nesen, septembrī, tika atvērts pirmais veikals Mongolijā, savukārt šis ir pirmais veikals Āfrikā, kas Baltijas reģiona uzņēmumam ir liels sasniegums. Esam gandarīti, ka Lauma Lingerie veļu pazīst un izvēlas aizvien vairāk sieviešu visā pasaulē, tādēļ ar prieku varam garantēt, ka arī nākamajā gadā aktīvi turpināsim strādāt ne vien pie zīmola produkcijas sortimenta paplašināšanas, bet arī arvien jaunu tirgu apguves,» teic AS «Lauma Lingerie» valdes priekšsēdētāja Linda Matisone.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu