Puskailais Bulis reklāmā gluži kā Bekhems

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau pavisam drīz tiks atvērts pirmais vīriešu veļas veikals Latvijā «Gints BUDE RIGA», par kura seju tika izraudzīts seksapīlais aktieris Andris Bulis.

Modes dizainers ar 25 gadu darba pieredzi Gints Bude piedāvā vīriešu veļas līniju «Gints BUDE RIGA» - ideāli pieguļošu veļu jebkuras figūras vīrietim ar visdažādākajiem veļas nēsāšanas ieradumiem.

Modes dizainers Gints Bude uzsver: «Ilgus gadus ģērbjot klientus, dažādu TV šovu dalībniekus un pārzinot veikalu piedāvājumu, sapratu, ka «melnais caurums» ir kvalitatīva vīriešu veļa. Divarpus gados paveiktais iepriecina, jo visatzinīgāk to novērtē tieši ārzemnieki.»

Veidojot šīs līnijas modeļus, daudzi un dažādi vīrieši ilgstoši testēja veļas paraugu tūkstošus - viņu viedoklis palīdzēja izveidot mūsdienīgi inovatīvu vīriešu veļu.

Par šā zīmola seju izraudzīts aktieris Andris BUlis, kurš

fotosesijās pozē gluži kā bijušais futbolists, apakšveļas modelis Deivids Bekhems.

Līnijas modeļi izgatavoti no organiskās kokvilnas, ar visjaunākajām un inovatīvākajām tehnoloģijām, ko nodrošina Eiropas vislabāko izejmateriālu piegādātāji - platās jaunās paaudzes mikrošķiedras gumijas (Eiropas vadošais ražotājs, kura klienti ir DIOR, ZENGA, HOM) nespiežas miesā, īpaši mīksto šuvju efekts panākts ar jaunās paaudzes «SEAMSOFT» veļas diegiem u.c.
1994. gadā Gints Bude prezentēja pirmo vīriešu veļas kolekciju Latvijā, kas bija lielākā trikotāžas izstrādājumu ražotāja - a/s «Rita» pasūtījums.
2012. gadā sadarbībā ar a/s «Rita» RIGA FASHION WEEK ietvaros Gints Bude prezentēja plaša patēriņa trikotāžas izstrādājumu kolekciju sievietēm un vīriešiem.

Lielu publikas un preses interesi izraisīja vīriešu veļa, un Gints Bude vienīgais no Latvijas modes dizaineriem kā goda viesis tika uzaicināts dalībai Austrumeiropas reģiona lielākajā apģērbu izstādē gadatirgū - CMP Collection Première Moscow.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu