Ar puskailiem vīriešiem un Buli prezentē pirmo vīriešu veļas veikalu Latvijā!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nupat atvērts pirmais vīriešu veļas veikals Latvijā, par kura seju tika izraudzīts seksapīlais aktieris Andris Bulis. Kā uzsver aktieris: «Mūsu brīnišķīgais latviešu vīrietis ir ļoti skaists, tādā ziņā, ka ir kautrīgs, bet tajā pašā laikā viņš nav par sevi neko aizmirsis. Vīrietis, kurš uzvelk šo skaisto, mīksto, ērto un komfortablo apakšveļu, teiktu, ka viņam nekas netraucē!»

Modes dizainers, apģērba veikala «Gints BUDE RIGA» idejas autors Gints Bude uzsver: «Ilgus gadus ģērbjot klientus, dažādu TV šovu dalībniekus un pārzinot veikalu piedāvājumu, sapratu, ka «melnais caurums» ir kvalitatīva vīriešu veļa. Divarpus gados paveiktais iepriecina, jo visatzinīgāk to novērtē tieši ārzemnieki.»

Protams, lielu interesi izraisa jautājums, kāpēc aktieris Andris Bulis ir piekritis tapt par šā projekta seju.

«Klasiskais jautājums no cilvēkiem, kāpēc es piekritu šim, man liek domāt, ka esmu piekritis nežēlīgākajam, kam var piekrist. Tomēr tā ir patīkama uzdrošināšanās no Ginta puses - pievērst uzmanību vīriešu apakšveļai.

Viņš ir atļāvies iet drosmīgu ceļu un teikt: vīrieti, nebaidies no sevis!

» par piekrišanu projektam stāsta Andris Bulis.

Andris Bulis
Andris Bulis Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

«Mūsu brīnišķīgais

latviešu vīrietis ir ļoti skaists, tādā ziņā, ka ir kautrīgs, bet tajā pašā laikā viņš nav par sevi neko aizmirsis.

Mēs gribam, lai tas vīrietis, kurš uzvelk šo skaisto, mīksto, ērto un komfortablo apakšveļu, teiktu, ka viņam nekas netraucē!» iedrošina Andris Bulis.

Lai arī jaunās apakšveļas kolekcijas publicitātes fotogrāfijas dažiem varētu atgādināt slaveno angļu futbolistu Deividu Bekhemu, pats Andris atklāja, ka nekad sevi nav salīdzinājis ar viņu un nekad to arī nedarīs.

«Man drīzāk ir prieks, ka modes dizainers izvēlas cilvēku no Latvijas, kurš ir latvietis, jo Giorgio Armani izvēlējās pasaulslavenu cilvēku [Deividu Bekhemu], kurš nav itālis. Man bija svarīgi tieši tas, ka viss ir latviešu ražojums, un tas bija galvenais iemesls, kāpēc piekritu sadarboties ar Gintu.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu