«Muzikālās bankas» stila odziņas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Notikušajā «Muzikālās bankas» apbalvošanas ceremonijā varēja vērot vairākas stilīgas nianses skatuves tērpos. TVNET Sievietēm atlasīja, mūsuprāt, interesantākās stila odziņas.

 
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Sarkans vienmēr liks atskatīties

Dziedātāja Marta Ritova bija izvēlējusies sarkanu vakartērpu, kura garums un piegriezums teicami atbilda gan mūziķes augumam, gan pasākuma formātam.

Foto: Nauris Garkaklis
 
Foto: Nauris Garkaklis

Britu karogs vēl aizvien ir modē!

Aktrises un mūziķes Ērikas Eglijas tērps - indigo zilie legingi ar triko, uz kura attēlots britu karogs, un frakas tipa melno žaketīti kādam var šķist bezgaumības kalngals. Tomēr drosmīgi un skatuvei pat ļoti atbilstoši!

Foto: Edgars Kalmēns TVNET
 
Foto: Nauris Garkaklis/TVNET

Baltā mežģīņu romantika

Dziedātāja Sonora Vaice savos tērpos kā vienmēr pieturas pie sievišķīgā un romantiskā. Jāatzīst, ka šī mežģīņu kleita viņai piestāv!

Foto: Nauris Garkaklis/TVNET
 
Foto: Edgars Kalmēns, TVNET

Pelēki dūmakainais valdzinājums

Dziedātāja Aija Andrejeva kā vienmēr savā koptēlā cenšas saglabāt noslēpumainību un eleganci.

Foto: Nauris Garkaklis/TVNET
 
Foto: Nauris Garkaklis

Vīrieši košumā neatpaliek...

Pierasts, ka dāmas šova pasākumos izceļas ar drosmi eksperimentēt tērpu dizainā un košumā. Tomēr Latvijā ir gana arī mūziķu vīriešu, kuriem tas pat ļoti piestāv.

Foto: Nauris Garkaklis/TVNET
 
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Kāda mamma - tāda meita

Perfekts duets pasākumā bija Māra Upmane-Holšteina un viņas mazā luteklīte Ronja. Abas bija ieturējušas līdzīgu krāsu gammu apģērbā, pieturoties pie zilās krāsas.

Foto: Nauris Garkaklis/TVNET
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu