Vai tu proti staigāt augstpapēžu kurpēs? Zelta ieteikumi...

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Augstpapēžu kurpes nepārprotami spēj izcelt juteklisku sievišķību, tomēr tās arī jāprot eleganti un cēli valkāt. Diemžēl liela daļa sieviešu uzskata, ka pietiek ar to, ka kurpes ir dabūtas kājās un viņas kaut cik spēj noturēties līdzsvarā. «Ir briesmīgi, kad sieviete sabiedrībā iziet augstpapēžu kurpēs un neprot ar tām eleganti pārvietoties,» uzskata etiķetes pazinējs Viljams Hansons,.

Kā šo nožēlojamo situāciju spilgti atspoguļo etiķetes pazinējs Viljams Hansons -

sieviete, kura neprot nēsāt augstpapēžu kurpes, izskatās kā sieviete ar augstas pakāpes invaliditāti,

raksta dailymail.co.uk.

Noskaties video un atzīsti, ka tas izskatās nožēlojami...

1. Iegādājies sev atbilstošas kurpes

Pirmkārt, tev ir jāatrod augstpapēžu kurpes, kuras tev ir perfekti piemērotas - gan papēža augstuma ziņā, gan pēc izmēra un zoles pacēluma izliekuma. Kurpes nedrīkst ne spiest, ne būt pat pusizmēru par lielu. Tev apavos ir jājūtas ļoti ērti, pat ja tās ir kurpes ar ļoti augstiem papēžiem. Kā uzsver Hansons, ne vienmēr augsti papēži ir seksīgi: «Diemžēl daudzas sievietes domā:

jo augstāki papēži, jo seksīgāk. Tās ir muļķības!

Nekas nevar būt trakāk par situācijai nepiemērotiem apaviem. Atceramies: zemāki papēži dienai - augstāki vakariem.»

2. Velc tās!

Bieži sievietes kurpes piemēra veikalā un tad tās tur kastē līdz ilgi gaidītajam pasākumam. «Padomāsim - kas var būt trakāk, ja uz pirmo randiņu sieviete ir uzvilkusi augstpapēžu kurpes, kurās neprot staigāt... Vai viņa dodas uz balli, tomēr visiem deja jāatsaka, jo kurpes neļauj griezties uz deju grīdas...» stāsta etiķetes pazinējs.

Tāpēc nopirktās kurpes ir jāiestaigā, un jādara tas ir mājās!

3. Poza

Padomā par savu pozu - kā tu izskaties augstpapēžu kurpēs. Vai stāvi taisnu muguru? Nav noslēpums, ka sēdošs darbs daudzām no mums ir mainījis stāju... Tāpēc pārliecinies, vai kurpēs staigā stalti. Atceries, ka

pleciem ir jābūt nedaudz atvirzītiem atpakaļ, bet rokām jāatrodas pretī svārku vai bikšu sānu vīlei.

4. Starta pozīcija

Pirms sāc kustību augstpapēžu kurpēs, sasprindzini sēžas muskuļus. Pirmais paceļas gurns, tam seko kāja. «Tikai nesāciet kustināt vidukli - tam jāpaliek taisnam un jātur taisnā mugura,» uzsver Viljams Hansons.

5. Iešana

Atceries, ka augstpapēžu kurpēs nedrīkst tipināt un nedrīkst arī spert milzīgus soļus.

Pieturies pie vidēja lieluma soļa.

Der iedomāties arī taisnu, neredzamu līniju, pa kuru staigāt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu