1 balta blūze – 4 stili

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Balta blūze lieti noderēs katras sievietes skapī, tāpēc izpārdošanu laikā tādu ir vērts iegādāties – tas ir viegli kombinējams apģērbs un izmantojams gan lietišķā vidē, gan ikdienas skrējienā. Idejas, kā blūzi saskaņot ar citām drēbēm!

 

1. Lietišķā elegance

Pirmā doma, kas nāk prātā par baltas blūzes kombinēšanu koptēlā, – lietišķs kostīms ar žaketi un zīmuļveida svārkiem. Šosezon izvēlies zilos toņus! Zilās un baltās krāsas saspēle ir aktualitāte. Krūšu līniju akcentēsi, ja izvēlēsies žaketi ar V veida izgriezumu, un kā punkts uz «i» būs divrindu pērļu virtene.

 

2. Avangardiski lietišķais stils

Dāmām, kuras ar eksperimentiem un aksesuāriem ir uz tu, ierosinājums savā avangardiski lietišķajā stilā balto blūzi padarīt par stila «odziņu» – valkājot to kopā ar kažokādas vesti, kas arvien ir modes aktualitāte. Komplektu papildini ar filca platmali, atloki piedurkņu manšetes un kā atsauci uz melno ap kaklu liec pērlīšu un akmentiņu kaklarotu. Šajā stila variācijā bikses tiek izvēlētas ar paplatinātu, drapētu augšdaļu, kas veido sievišķīgas gurnu aprises.

 

3. Koķetais romantisms

Blūze kopā ar džemperi ir veids, kā «stingro» un «sterilo» klasiku pieskaņot romantiskām, rotaļīgām noskaņām. Attiecīgi nu baltā blūze kalpo kā neliels, tomēr nozīmīgs akcents. Šajā variantā blūze komplektēta ar viegla adījuma džemperi un plisētiem minisvārkiem. Tā kā džemperis rada smagnēju horizontālu bloku, rekomendējams to «atvieglot» ar vertikāli veidotām rotaslietām.

 

4. Ielas stils ar raksturu

Baltā blūze nebūt nav tikai biroja un sapulču apģērbs, tā var kalpot arī kā ļoti ikdienišķa stila sastāvdaļa. Šajā komplektā savienota stila klasika – džinsi, balta blūze un ādas jaka. Blūze džinsiem piešķir korektumu un solīdumu, savukārt ādas jaka – uguntiņu un raksturu. Stilu papildina krāsains lakats un soma, un re – ikdienas skrējienam esi gatava!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu