«Prada»: 60 gadu košais rudens un stilīgās zirgastes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Milānas modes nedēļā modes nams «Prada» demonstrēja fantastisku rudens/ziemas 2015 kolekciju. Līdzās apģērbu kolekcijas daudzveidībai gribas izcelt arī kolekcijas vizāžista un friziera darbu. Domājams, ka šī «Pradas» zirgaste ar spožajām matu sprādzēm kļūs par modes trendu, tāpat kā spīdīgās brošas pie košajiem rudens mētelīšiem.

«Prada» modes nama radošā direktore Mučia Prada atzīst, ka, radot šo kolekciju, īpaši domājusi par to, kas patīk sievišķīgām sievietēm. Kādas krāsas, kādi aksesuāri, silueti.

Pradas sievietei nākamajā sezonā patiks 60. gadu mode - A tipa kleitas un mētelīši, gari ādas cimdi un īso piedurkņu mētelīši, kļoša piegriezuma bikses kopskatā ar topu vai žaketi.

Tāpat šī sieviete dievina t.s. konfekšu krāsas - maigi rozā, piparmētru zaļo un debeszilo. Jāatzīst, ka šīs krāsas parasti ir raksturīgas pavasara/vasaras sezonai, bet tā taču ir Prada, kurai piestāv iebilst parastajam!

Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu