Noskaidrots gada labākais kosmētiskais līdzeklis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com

«Pastaigas» 9. kosmētikas topa apbalvošanas pasākumā 72 gada izcilāko jauno kosmētikas līdzekļu vidū noskaidrots 2014.gada labākais produkts - tās ir Latvijas zīmola «Madara» sejas eļļas «Superseed», pastāstīja Izdevniecības «Rīgas Viļņi» mārketinga projektu vadītāja Gita Spūle.

Modes un stila žurnāla «Pastaiga» galvenā redaktore Inita Saulīte-Zandere uzsver: «Produkts, ar kuru mums visiem ir tiešām vērts lepoties, jo «Madara» ir gājusi gana sarežģītu ceļu, lai tās izstrādātu, turklāt

tajās bez kosmētikā ierastajām eļļām ir izmantotas arī tik latviskās burkānu, pētersīļu, zemeņu, dzērveņu un kazeņu sēklu eļļas,

kuru iedarbība uz ādu tika padziļināti pētīta tieši Latvijā. Jā, arī es šīs eļļas pavisam personiski iesaku izmēģināt!» Žurnāls «Pastaiga» šo «Madaras» produktu jau bija atzinis par gada lepnumu skaistumkopšanā, un šobrīd tam pievienojies arī publikas pozitīvais balsojums.

««Pastaigas» kosmētikas tops nav tikai gada efektīvāko un atraktīvāko produktu apkopojums un atskaite par aizvadīto gadu. Zināmā mērā tas ieskicē arī nākotnes vīziju. To veidojot, turam roku uz pasaules skaistuma industrijas pulsa un atspoguļojam tajā arī jaunākās tendences. Nereti vēl pirms tās ir kļuvušas aktuālas Latvijā. Piemēram, fantastiskās «Madaras» «Superseed» sejas eļļas atspoguļo arī šobrīd ļoti populāro kosmētisko eļļu modi. Latvijas ražotājam tas ir izdevies pārsteidzoši veiksmīgi,» komentē žurnāla «Pastaiga» skaistuma redaktore, topa autore Māra Baltmane-Rimicāne.

Modes un stila žurnāls «Pastaiga» gada labākās jaunās kosmētikas topu veido jau devīto gadu, un tas ir būtisks notikums Latvijas skaistumkopšanas industrijā. Vērtēšana notika desmit nominācijās: attīrošie sejas līdzekļi sejas ādai; kopjošā kosmētika sejas ādai; pretnovecošanas kosmētika; dekoratīvā kosmētika sejas pamattonim; dekoratīvā kosmētika skropstām un acu plakstiņiem; lūpu ādas kopēji un izdaiļotāji; smaržas; kopjošā kosmētika un veidošanas līdzekļi matiem; labākā kosmētika ķermeņa kopšanai un jauna nominācija - kosmētikas līdzekļi vīriešiem.

Produkti, kas iekļuvuši labāko jauno kosmētikas līdzekļu topā, tiek marķēti ar žurnāla «Pastaiga» īpašo uzlīmi - «TOP produkts. «Pastaiga» iesaka» - un veikalu plauktos ir īpaši pamanāmi!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu