«Dolce & Gabbana» velta seksīgu kolekciju mātēm: «Viva Mamma!»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Milānas modes nedēļas nagla nepārprotami bija modes nama «Dolce & Gabbana» rudens kolekcija 2015. gadam, kas veltīta mammām! Romantiska, sievišķīga un seksīga - tāda ir mūsdienu māmiņa!

Žurnāls «ELLE» kolekciju raksturo trīs vārdos, tā ir oda elegancei, skaistumam un elastībai! Nevar nepiekrist, jo kolekcijas modeļi ir ne vien izsmalcināti un ļoti sievišķīgi, bet arī ērti katrai mammas dzīves situācijai.

Mežģīnes, smalki audumi, izšuvumi, zelts, rozes un vēl, un vēl - kurš teicis, ka šīs lietas nepiedien sievietei, kura ir māte? Šī kolekcija ir sava veida pretspars uzskatam, ka parasti jauno māmiņu redzam ar tumšiem lokiem zem acīm, izpūrušiem matiem un treniņtērpā. Pat ja arī tā dzīvē notiek,

šīs sievietes ir pelnījušas sapucēties, kad dodas ārpus mājas.

«Dolce & Gabbana» aicina vīriešus lutināt savas sievietes, jo jebkura māte ir to pelnījusi!

Īpaši piemīlīgas bija grūtnieces - modeles un nobeigums, kurā uz mēles parādījās daudz bērniņu!

Viena ideja gan liekas nošpikota, jo Holivudas paraugmāte Andželīna Džolija savu bērnu zīmējumus jau bija paspējusi attēlot uz sava kāzu dienas plīvura. Bet kaut kam jau vajag piesieties! :)

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu