Atrasta garākā bize Latvijā - 92 cm!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

27. martā Skonto hallē aizsākās ikgadējā skaistumkopšanas izstāde Expo Beauty 2015, kuras pirmās dienas programmas ietvaros norisinājās arī konkurss «Garākā bize». Tagad zināma arī garākās bizes īpašnieces vārds!

Konkursa īpaši izvēlētā vērtēšanas komisijas hallē darbojās visu cauru dienu, mērot gan pieteikto bižu garumu, gan

atsevišķos gadījumos arī to biezumu, kas sasniedza pat 11 cm.

1. vietu ieņēma rīdziniece, LU Humanitārās fakultātes studente Alisa Bulavkina – konkursa ietvaros viņas nekrāsoti dabīgā bize izrādījās visgarākā no visām - 92 cm;
2. vietu ieņēma skolniece Maija Rubena, kuras bizes garums sasniedza 84 cm;
3. vietu ieguva tumšmate no Burtnieku pagasta, Aleksandra Mitničuka ar savu 80,5 cm garo bizi.

1. vietas ieguvēja Alisa Bulavkina: «Esmu ļoti priecīga par iegūto godpilno 1. vietu. Ikdienā matus veidoju vienkāršā copē vai astē, taču par godu šodienai biju tos sapinusi savā iecienītākajā veidā.» Uzvarētāja piebilst, ka kopt šādus matus nav īpaši sarežģīti: «Mazgāju tos katru trešo dienu, pēc tam kārtīgi izķemmējot. Ilgāko laiku patērē tieši to žāvēšana. Starp citu, neesmu pārliecināta, ka esmu garākās bizes īpašniece Latvijā - man ir māsa, kurai ir tikpat gari mati, un, iespējams, viņas bize varētu būt pat par pāris milimetriem garāka, taču tieši es paspēju pieteikties konkursam. Nākamgad šajās sacensībās gribētos redzēt vēl vairāk finālistu, jo ticu, ka Latvijā tādu varētu būt daudz, tāpēc aicinu visas garo matu īpašnieces pieteikties un atrādīt savu krāšņāko rotu arī citiem, varbūt pat saņemot arī kādu vērtīgu balvu.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu