«Denim Dream» zīmola seja Samanta Tīna atklāj kolekciju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Krauze-Slucka

Stilīgā ballītē norisinājās zīmola «Denim Dream» privātās kolekcijas debijas modes skate. Zīmola seja ir Samanta Tīna.

Pasākumu atklāja krāšņa «Denim Dream» modes skate, kurā zīmola tērpus demonstrēja Liene Skulme, Lelde Lietaviete, Katrīne Sauliete, Ieva Jahoviča un Sanda Immere. Skaistās modeles lieliski atspoguļoja kolekcijas sievišķību, eleganci un dzīvesprieku. Modes skati noslēdza Samanta Tīna ar savām bekvokālistēm, kuras visas bija tērpušās «Denim Dream» jaunās kolekcijas tērpos. Klubā sanākušie viesi kolekciju un pievilcīgās modeles sagaidīja ar sajūsmu un aplausiem.

Par redzēto kolekciju stāsta «Denim Dream» Latvijas filiāles vadītāja Lāsma Jugāne: «Esam ļoti lepni un priecīgi, ka pēc 20 gadiem modes biznesā esam izveidojuši paši savu oriģinālo kolekciju. Privātais zīmols bija sens uzņēmuma īpašnieku sapnis, un nu tas ir realizējies. Vērojot mūsu klientu izvēli, esam sapratuši, ka viņiem ļoti svarīga ir kvalitāte, komforts un jaunākās modes tendences. To visu iemieso jaunā «Denim Dream» kolekcija, kura turklāt ir arī ļoti sievišķīga un eleganta – tāpat kā mūsu sievietes.»

Zīmola seja Latvijā ir dziedātāja Samanta Tīna. «Ar Samantu sadarbojāmies jau pagājušajā gadā, kad viņa kļuva par veikalu tīkla «Denim Dream» seju. Kad debitēja mūsu privātā kolekcija, nebija šaubu, ka tieši Samantai tā jāprezentē Latvijā. Esam ļoti priecīgi, ka mūsu mīļās dziedātājas dzimšanas dienas svinības ir krāšņs sākums arī «Denim Dream» zīmola ceļam Latvijas tirgū,» dalās Lāsma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu