TVNET testē: permanentais grims (58)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Permanentais grims Latvijā ir pieejams jau ilgāku laiku, tādēļ TVNET nolēma to izmēģināt uz savas ādas - skaistumkopšanas salonā "Hairbaltic", tirdzniecības centrā "Olimpija".

Dodoties uz tikšanos ar permanentā grima speciālisti Ingu Rasumu, izjūtas bija divējādas – no vienas puses, patīkams satraukums par doto iespēju, no otras puses - nelielas bailes par fiziskām izjūtām procedūras laikā, kā arī pašas procedūras efekta atbilstību vēlmēm. No daudzajām permanentā grima iespējām TVNET izvēlējās divas – lūpu kontūras un apjoma grimu un uzacu permanento tonējumu. Jāsaka, ka grima meistare Inga jau pašā sākumā izkliedēja nelielās bažas, atbildot uz jautājumiem par grima noturību, krāsu un citām iespējamām blakusparādībām. Tātad, pirms procedūras sarunā pavisam skaidri uzzinām, ka permanentais grims notiek ar antialerģiskām krāsām, lietojot vienreizējas krāsu ievadošās adatas.

Permanentā grima noturība ir aptuveni 5 gadi. Katra procedūra jāveic 2 reizes ar aptuveni 2-3 nedēļu starplaiku, lai nodrošinātu vislabāko rezultātu. Permanentais grims ir lieliska izvēle lūpu formas korekcijai un izcelšanai, apjoma palielināšanai un jebkura defekta labošanai. Krāsu piemeklēšana ir nākamais solis mūsu vizītē. No vairāk nekā 10 toņiem izvēlamies to, kas vairāk pa prātam, izvairoties no pārāk spilgtas vai nevēlamas lūpu vai uzacu krāsas. Meistare rūpīgi ar parastu grima zīmuli uzkrāso gan lūpas, gan uzacis, lai mēs vēlreiz pārliecinātos, ka tas ir piemērotākais tonis, un redzētu, kāds būs permanentā grima galarezultāts. Vispirms meistare izstāsta, kas būtu jāievēro pēc procedūras – saulainā laikā uzklāt aizsargkrēmu, dažas dienas neiet pirtī. Tad nu laiks tetovēšanai. Tiek lietots anestezējošs krēms, lai ļoti smalkās adatas dūrieni būtu pēc iespējas nesāpīgāki. Un jāpiekrīt, ka tā arī ir – procedūra ir jūtama, dažās lūpu un uzacu vietās mazāk patīkama, taču kopumā mazāk sāpīga, nekā bijām gaidījušas. Procedūra kopumā aizņēma aptuveni divas stundas. Pēc procedūras meistare iedod īpašu mīkstinošu krēmu ar grimu apstrādātās vietas kopšanai un pastāsta par krāsas gaidāmajām izmaiņām dažu dienu laikā ādas atjaunošanās procesa iespaidā. Meistare arī pieraksta uz atkārtotu vizīti. Aptuveni trijās dienās grima tonis mazliet mainās, kļūstot blāvāks un pietuvinoties reālajam, vēlamajam galarezultātam. Ir ļoti patīkami un ērti, jo arī bez jebkādiem dekoratīvās kosmētikas līdzekļiem lūpas izskatās koptas un viegli tonētas. Pēc trim nedēļām veicam atkārtotu permanentā grima procedūru, kuras laikā meistare pielabo un paspilgtina lūpu līnijas vietās, kur tas nepieciešams, piekoriģē uzacu līniju. Tas ir smalks darbs, ko meistare veic profesionāli, un pēc trim nedēļām viņas darba rezultāts ir perfekti atbilstošs tam, ko vēlējāmies redzēt gan krāsas, gan formas ziņā. Mūsu secinājums ir, ka šī ir ideāla iespēja, ja kārojat ko nedaudz mainīt vai uzlabot savā izskatā, neapgrūtināt sevi ar regulāru dekoratīvās kosmētikas lietošanu un vienkārši vēlaties perfektu lūpu vai uzacu līniju. Protams, profesionāls un atsaucīgs meistars, kvalitatīvas krāsas un aparatūra, kā arī pašas krāsu toņa un formas izvēle ir veiksmīga galarezultāta pamatā.

Permanentā grima "+" + neizsmērējas, nav nomazgājams, ilgnoturīgs, jebkurā laikā pēc jūsu vēlmēm var mainīt krāsu vai koriģēt formu + grims ir iespējams ne tikai dekoratīvs, bet arī koriģējošs, nomaskējot asimetriskos sejas vaibstus + risinājums sievietēm, kurām ir kontaktlēcas, kā arī tām, kas nepanes ikdienas kosmētiku, piemēram, tušas, zīmuļus un citus līdzekļus, jo tiek lietotas antialerģiskas, dabisko minerālu pigmentkrāsas + ja jums nav redzamas uzacis vai skropstas pēc smagas slimības vai ķīmijas + pēc procedūras droši varat doties savās gaitās, jo uzkrītoši sarkani plankumi vai pietūkums nav novērojams, tikai pigmentētais tonis ir spilgtāks, izskatīsieties nedaudz spilgtāk uzkrāsojusies + risinājums aizņemtām sievietēm, kurām ir svarīgi taupīt laiku, kās jāpatērē ik rītu pie spoguļa + ja jūsu uzacis, lūpas vai skropstas ir gaišas, varbūt vienreiz ļauties speciālista rokām, nevis diendienā pie spoguļa zīmēt lociņus, formu, svītriņas.

Permanentā grima "-" - procedūras laikā nedaudz jāpacieš sajūtas, kas pielīdzināmas vieglam skrāpējumam ādas virsslānī, taču tiek lietoti lokāli atsāpinošie līdzekļi, tāpēc banālajam teicienam "skaistums prasa upurus" šī metode diez vai atbilst - upuru nav! - nedēļu pēc procedūras ir jāievēro piesardzība, neaizraujoties ar sauļošanos, baseina un pirts apmeklējumiem, regulāri mīkstinot pigmentēto vietu ar īpašu krēmiņu, ko iedevusi permanentā grima speciāliste - pirmās četras dienas pēc procedūras permanentais grims ir spilgtāks nekā iecerētais, bet pēc tam, kad pigmentētais, spilgtais virsslānis ir noārdījies, palikušais vēlamais tonis pēc vidēji mēneša ir jānostiprina ilgnoturīgumam - nav lēts prieks, taču par katru no divām procedūrām var maksāt atsevišķi

JŪSU ZINĀŠANAI!

* pirms pašas procedūras jūs ar meistaru vienojaties par formu un krāsu, tad tiek veikts izmēģinājuma zīmējums, un tikai tad, ja jūs viss apmierina, pa šīm līnijām tiek veikta procedūra ar aparātu * maldīgs ir uzskats, ka pēc permanentā grima procedūras nedēļu nedrīkst iziet no mājas * nebaidieties un neticiet tam, ka sāpes ir neciešamas; tā tiešām nav * klienta drošībai tiek izmantotas vienreizējās adatiņas * ir iespējams vizuāli panākt apjomu lūpām, jo tehniski pigmentācija tiek veikta, ēnojot lūpas no tumšākas kontūrlīnijas līdz dabīgajam lūpu tonim * vidēji ik pēc 2 gadiem ir nepieciešama pigmenta piesātināšana, ja vēlaties, lai tas neizbāl; šis pakalpojums būs divreiz lētāks par sākotnējo cenu

JAUNUMS!

Ar permanentā grima krāsām veikti tetovējumi, tātad ar noturību līdz 5 gadiem, kas ir svarīgi īpaši sievietēm, jo ķermeņa daļas, kuras vēlamies tetovēt, nebūs mūžīgi tvirtas un kārdinošas, kā arī pats zīmējums ar laiku var apnikt! Ir iespējami dažādu krāsu tetovējumi!

Cenas

Lūpu kontūra ar ēnojumu 98 Ls var maksāt par katru no divām procedūrām atsevišķi 49 Ls (koriģējošā kontūra tiek saēnota ar dabīgo lūpu toni, panākot apjoma efektu) Pilnīgs lūpu tonējums 130 Ls (65/65) (piemērots sievietēm, kurām ir skaista lūpu forma, bet vēlas tās pilnībā ietonēt sev vēlamā tonī)

Uzacis 98 Ls (49/49) Augšējā acu līnija 60 Ls (30/30) Apakšējā acu līnija 48 Ls (24/24) Augš./apakš. acu līnija 100 Ls (50/50)

Komentāri (58)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu