Iespēja vakcinēties pret ērču encefalītu jebkurā diennakts laikā. (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iestājoties ērču aktivitātes sezonai, SIA "Palīdzības dienests" vakcinācijas kabinets piedāvā iedzīvotājiem iespēju vakcinēties pret ērču encefalītu jebkurā interesentiem izdevīgā laikā – gan vakaros pēc darba laika beigām, gan brīvdienās, kā arī izbraucot uzņēmumos uz vietas un neaizkavējot darba procesu.

Vismaz 10 cilvēku lielai grupai par šādu izbraukumu vakcinācijai uz vietas nav papildus jāmaksā. SIA Palīdzības dienests vakcinācijas servisu nodrošina 24 stundas diennaktī. SIA Palīdzības dienests vakcinācijas kabinets atrodas Rīgā, slimnīcā “Šmerlis”, Šmerļa ielā 2a, diennakts informatīvais tālrunis: 7520930. Ir pēdējais laiks vakcinēties pret ērču encefalītu, jo ērces kļūst aktīvas, kad vidējā gaisa temperatūra ir apmēram plus seši grādi pēc Celsija. Pasūti vakcināciju internetā! Iespēja pasūtīt izbraukuma vakcināciju tiek piedāvāta ērču encefalītam veltītajā specializētajā mājas lapā www.erces.lv. Tur sadaļā „Kur vakcinēties” (Pieteikt izbraukumu) ir jāaizpilda anketa par izbraukuma vakcināciju. Anketā ir jānorāda sev vēlamais laiks, vieta un ārstniecības iestāde, kuras mediķi jums veiks vakcināciju, kā arī jāprecizē cilvēku skaits. Arī šajā gadījumā vismaz 10 cilvēku grupai par izbraukumu vakcinācijai uz vietas nav papildus jāmaksā. Imunitāti garantē "Encepur" Veicot pilnu vakcinācijas kursu, tiek garantēta imunitāte pret ērču encefalītu, jo tiek veikta ar drošām un klīniski pārbaudītām vakcīnām "Encepur Adults" un "Encepur Children" (Vācijas firmas "Chiron Behring" vakcīnas). Pēc "Encepur" vakcīnu lietošanas nav konstatēts neviens saslimšanas gadījums ar ērču encefalītu. "Encepur Children" ir vienīgās Latvijā pieejamās īpaši bērniem no 1 līdz 12 gadu vecumam paredzētās vakcīnas. Tā nesatur konservantu vai stabilizatoru un mazina blakusparādību risku. Encepur vakcīnu cenas SIA "Palīdzības dienests" ir no Ls 5.20 līdz Ls 6.00.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu