«Victoria’s Secret» modeles Mirandas TOP 7 diētas ieteikumi (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Arī «Victoria’s Secret» topmodeles ir tikai cilvēki ar savām vājībām un ķermeņa īpatnībām. Modele Miranda Kera neslēpj, ka arī bieži ievēro diētas. Tomēr ir kādi pamatprincipi, kurus viņa ievēro ik dienu un kas viņai palīdz izskatīties un justies labi!

Lūk, daži no topmodeles Mirandas Keras ieteikumiem ikdienas uzturā!

1. Dzert ūdeni ar citronu.

Ik rītu tukšā dūšā izdzert siltu citronūdeni. Tas ir ūdens, kam pievienota svaiga citrona sula un divas tējkarotes ābolu etiķa.

Tāpat arī visas dienas garumā turpināt dzert daudz ūdens.
By Scrap Pile
Justin Leonard
By Scrap Pile Justin Leonard FOTO: www.flickr.com

2. Sākt dienu ar proteīna bagātām brokastīm.

Omlete vai olu kultenis. Tāpat var ēst auzu pārslu putru ar ogām vai vienkārši avokado, ko Miranda dievina īpaši.

3. Ikdienā izvēlēties pārtiku atbilstoši savai asinsgrupai.

Miranda ir viena no amerikāņu ārsta naturopāta Džeimsa D'Adamo teorijas piekritējām - ēst atbilstoši savai asinsgrupai. Kerai ir otrā asinsgrupa, tāpēc viņai ikdienā daudz jāēd sārmaini produkti: citrusaugļi, tomāti, pupiņas, ķirbji un jādzer daudz ūdens. Mirandai

ir izdevies arī gandrīz jau ikdienā atteikties no gaļas lietošanas uzturā.

Tikai no vistiņas medus mērcē pagaidām modele nespēj atturēties.

4. Mīli svaigus augļus.

Kā uzsver modele, nav nepieciešams pārzināt kaut kādas īpašas receptes vai augļu ēdienu pagatavošanas veidus. Vienkārši jāsagriež savi mīļākie augļi gabalos, un salāti gatavi! Nav nepieciešams pievienot sīrupus, jogurtus vai saldējumu. Izdalījusies augļu sula piešķirs salātiem labu garšu. Mirandas augļi, pēc otrās asins grupas, ir ananass, aprikozes un greipfrūts.

By Moyan_Brenn
Moyan Brenn
By Moyan_Brenn Moyan Brenn FOTO: www.flickr.com

5. Neaizmirsti dārzeņus!

Te arī viss ir vienkārši: svaigi dārzeņi bez sāls! Vienīgais, kas pieļaujams, - izcilas kvalitātes olīveļļa un nedaudz citrona sulas.

6. Ēst vienīgi tikko pagatavotus ēdienus.

Nekad neko neatstāt uz otru dienu - pusdienām. Neturēt ēdienu ledusskapī - nekādas saldēšanas.

7. Noni auglis.

Tas ir Morinda Citrifolia auga (citronlapu morinda) augļa vietējais nosaukums Taiti salas iedzīvotājiem. Noni aug uz Klusā okeāna dienviddaļas salām, tur, kur ir nepiesārņotā vulkāniskā augsne, kas ir īpaši bagāta ar mikroelementiem, tai skaitā arī uz Taiti salas, kā arī Dienvidaustrumāzijas valstīs. Augs ir apveltīts ar unikālām dziednieciskām īpašībām un ar panākumiem šajā reģionā tiek lietots daudzu slimību ārstēšanai vairāk nekā 2000 gadu. Tas stiprina imūnsistēmu, baro organismu ar antioksidantiem un dod daudz enerģijas.

By wlcutler
Wendy Cutler
By wlcutler Wendy Cutler FOTO: www.flickr.com

Bez ēšanas Miranda iesaka visiem nodarboties ar jebkādām fiziskām aktivitātēm - viņa dod priekšroku jogai un pilatēm, kā arī trīs reizes nedēļā trenējas sporta zālē sava privātā trenera vadībā, raksta http://lady.mail.ru.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu