Populārākās plastikas ķirurģijas operācijas (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr

Kamēr šķiet, ka jaunais gads daudziem ir mēģinājums pāršķirt jaunu lapu, liekas, ka tikt vaļā no dažiem veciem ieradumiem ir grūtāk nekā no citiem – it īpaši, ja runa ir par skaistumkopšanu, raksta huffingtonpost.co.uk. Atsaucoties uz Lielbritānijā populāro kosmētiskās ķirurģijas pakalpojumu sniedzēju «Transform» prognozēm, arī 2014.gadā plastikas ķirurģija būs populāra Eiropā.

«Cilvēki aizvien vairāk apzinās plašās operācijas iespējas, it īpaši, ja ir vēlme ne tikai izskatīties, bet arī justies labi,» stāsta Šami Tormas no «Transform». «Pacienti nāk pie mums, jo grib justies labāk par savu ķermeni un ķirurģija var viņiem palīdzēt, kā arī tas palielina pārliecību par sevi.»

Kādas tad būs šā gada populārākās plastikas ķirurģijas operācijas?

1. Krūšu ķirurģija
«Transform» ir atbildīgi par vairāk nekā 80 000 krūšu operācijām. Nav svarīgi, padarīt tās lielākas vai mazākas – šī operācija turpina būt viena no populārākajām kosmētiskajām procedūrām Lielbritānijā.

2. Zoda implanti
Sievietes vēlas līdzināties Holivudas dīvām un to izskata glamūram, kas liek izvēlēties pat zoda implantus. Procedūra līdzsvaro sejas iezīmes, kas rada būtiskas un tūlītējas izmaiņas pacienta profilā.

3. Vēdera plastika
Šī procedūra ir domāta tiem, kuriem ir nokarājusies vēdera āda (piemēram, pēc grūtniecības vai svara zaudēšanas) un novājināti muskuļi. Vēdera priekšējās sienas plastika ne tikai palīdz tikt vaļā no liekās ādas, bet ari stiprina muskuļus.

4. Roku iekšējās virsmas ādas plastika (brahioplastika)
Brahioplastika ir atbrīvošanās no liekās un novecojušās ādas no roku augšdaļas. Šī procedūra īpaši populāra ir sievietēm gados, kuras jūtas biklas par to, ka roku āda ir nokarājusies, un vēlas to pastiprināt.

glodernewton
glodernewton Foto: Flickr

5. Vaginoplastika
Šajā procedūrā ietilpst gan labiaplastika, gan vaginoplastika. Labiaplastika ir ķirurģiska procedūra, kura maina kaunuma lūpu izmēru un formu, savukārt vaginoplastika nostiprina vagīnu. Šī procedūra populāra sievietēm, kuras ir dzemdējušas bērnu.

6. Sejas liftings
Tādas pretnovecošanas procedūras kā ādas pildvielas, botokss un ķīmiskie sejas pīlingi ir kļuvušas par neatņemamu sastāvdaļu «skaistumkopšanas mīlētājiem». Šīs procedūras veicina ādas nostiepšanu, neiejaucoties ķirurģiski.

7. Liposkulptūra
Liposkulptūra ir nākamās paaudzes ķermeņa ārstēšana. Šī procedūra ir mierīga un nesāpīga, tā darbojas, stimulējot tauku sadalījumu, kolagēna sintēzi un limfodrenāžu. Lipotripsija ārstē rokas, augšstilbus, gurnus un vēderu.

8. Matu noņemšana ar lāzeru
Šī procedūra paredzēta, lai tiktu vaļā no nevēlamiem matiem, lāzers iznīcina matu folikulus, tādējādi vairs neaug jauni mati.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu