Vagīnas plastikas ķirurģijas bums Eiropā (152)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Nav noslēpums, ka plastikas ķirurģija tiek veidota ne tikai sejai un ķermenim: pēdējā laikā lielu popularitātes procentu iegūst tieši ģenitāliju kosmētiskā ķirurģija. Interesanti, ka aktīvākās operāciju pasūtītājas ir diezgan jaunas sievietes - no 18 līdz 24 gadiem!

Kā raksta dailymail.co.uk, vislielākā interese par iespējām veikt vagīnas dizaina operāciju ir tieši gados jaunām sievietēm. Šogad Lielbritānijas plastikas ķirurģijas klīnikās saņemti jau 1500 jaunu sieviešu iesniegumi par vēlmi veikt šādu maksts operāciju, kas ir ļoti īpatnēja parādība.

Parasti jaunās sievietes vēlas samazināt kaunuma lūpu izmēru un padarīt tās simetriskas.

Kur pēkšņi radusies šī vēlme un tendence? Paši ķirurgi šo tendenci dēvē par satraucošu, jo pastāv uzskats, ka jaunajai paaudzei ir

nepareiza izpratne par dzimumorgānu izskatu un individuālajām īpatnībām.

«To rosina pornogrāfisku materiālu pieejamība un atbrīvošanās no liekā apmatojuma, kas sievietēm gribot negribot liek vizuāli iepazīties ar savām slēptākajām vietiņām,» domā plastikas ķirurģe Klaira Morana.

Kā domā tu, vai tik jaunām sievietēm ir pieļaujama šāda plastikas operācija?

Komentāri (152)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu