Ārsti, izmeklējumi un procedūras – BEZ RINDAS! Zīdaiņiem, bērniem, pieaugušajiem! Negaidi mēnešiem ilgi uz to, ko vari izdarīt jau šodien! (18)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ļoti bieži sastopama problēma Latvijas veselības aprūpes sistēmā ir nebeidzamās un garās rindas, kas pacientiem nedod iespēju laicīgi un kvalitatīvi parūpēties par savu veselību, kas bieži vien noved pie slimību saasinājumiem un komplikācijām. Īpaši aktuāli tas ir maziem bērniem un zīdaiņiem kā arī akūtiem pacientiem, kur valsts apmaksātos pakalpojumus vai kvalificētu speciālistu konsultācijas nevar gaidīt mēnešiem, bet tās ir nepieciešamas tūlīt.

Pirmais raksts no 8 rakstu sērijas.

Mums ir risinājums – Jaunais MFD Veselības centrs «Iļģuciems», kas piedāvā vadošo speciālistu konsultācijas, kvalitatīvus izmeklējumus uz modernākās aparatūras, u.c. pakalpojumus bez garām rindām.

MFD Veselības centrs «Iļģuciems» sniedz augstas kvalitātes veselības aprūpi, piedāvā plašu pakalpojumu klāstu, teicamu apkalpošanu, un, kas nav mazsvarīgi, pieejamas cenas.

Piemēram, pirmreizēja konsultācija uzrādot šo akcijas piedāvājumu, pie viena no vairāk kā 80 augsti kvalificētiem ārstiem speciālistiem maksā tikai EUR 22.77, atkārtota – EUR 17.07!

AKCIJA!!!

Lejuplādējot un izprintējot bukletu, jūs saņemsiet 20% atlaidi konsultācijai pie speciālista. Savukārt visai diagnostikai ir pat līdz 30% atlaide. Un pats galvenais – tas viss bez ilgas gaidīšanas rindā, atsevišķi pakalpojumi pieejami uzreiz. Akcijas piedāvājums spēkā līdz 31.12.2014. Pasteidzies un nenokavē!

MFD Veselības centrs sadarbojas ar visām apdrošināšanas kompānijām tādējādi sniedzot pilnvērtīgu un augsta līmeņa apkalpošanu un servisu.

Veselības centrā tiek piedāvātas īpaši kvalitatīvas un daudzveidīgas vizuālās (ultrasonogrāfija, rentgenogrāfija, mamogrāfija, datortomogrāfija), funkcionālās (elektrokardiogrāfija, ehokardiogrāfija, doplerogrāfija, veloergometrija, diennakts Holtera monitorēšana, ārējās elpošanas funkcija, audiometrija, kardiokomplekss) un laboratoriskās diagnostikas iespējas, izmantojot mūsdienīgākās tehnoloģijas medicīnas nozarē.

Plašajā pakalpojumu klāstā ir arī rehabilitācija: masāža, ārstnieciskā vingrošana un joga. Tāpat pieejams zemūdens masāžas kabinets, kā arī pēdu aprūpes speciālists podologs (ārstnieciskais pedikīrs).

Jaunums – KARDIOKOMPLEKSS - Kompleksā ietverta kardiologa pirmreizējā konsultācija, asins analīzes, elektrokardiogrāfija, ehokardiogrāfija un veloergometrija, kā arī noslēdzošā konsultācija pie speciālista. Piedāvātais izmeklējumu komplekss nodrošina cilvēkam objektīvu sirds – asinsvadu profilaktisko pārbaudi 2 dienu laikā.

Sīkāka informācija

Centrā pieejami sekojoši tikai pieaugušo speciālisti:

Terapeits (internists) katru dienu no 08.00 – 20.00, arī sestdienās no 09.00 – 15.00, Arodārsts, Dermatovenerologs, Dietologs, Endokrinologs, Fizioterapeits, Gastroenterologs, Ginekologs un dzemdību speciālists, Ģimenes ārsts, Infektologs, Kardiologs, Kardioķirurgs, Ķirurgs (arī proktologs), Masieris, Narkologs, Neirologs, Oftalmologs, Optometrists, Onkologs, Ortopēds, Otolaringologs, Pulmonologs. Podologs (ārstnieciskais pedikīrs), Rehabilitologs, Reimatologs, Sāpju kabinets jaunums, Sirds- asinsvadu ķirurgs, Traumatologos-ortopēds, Urologs, Topošo vecāku skola.

Bērnu, zīdaiņu un pieaugušo speciālisti:

Ultrasonogrāfija bērniem (arī zīdaiņiem gūžai līdz 1 g.v.) , Dermatologs no 3 g. v., Ehokardiogrāfija no 4 g. v., Fizioterapeits, Kardiologs, Ķirurgs, Neirologs, Oftalmologs no 6 g. v., Otolaringologs, Terapeits bērniem un zīdaiņiem, Rehabilitologs, Reimatologs, Traumatologs-ortopēds, Fizioterapija bērniem un zīdaiņiem.

Topošo vecāku skola:

MFD Veselības centrs «Iļģuciems» piedāvā nodarbību ciklu, kuru var apmeklēt topošie vecāki, sākot no 30. grūtniecības nedēļas. Šeit ir iespējams izvēlēties interesējošo tēmu vai arī apmeklēt visas nodarbības, kas ļaus iegūt pilnu priekšstatu par grūtniecības posmu, dzemdībām un laiku pēc tām. Nodarbības notiek trešdienu vakaros, nelielās grupās un patīkamā atmosfērā, to ilgums apmēram 1,5-2 stundas. Nodarbības vada sertificēta vecmāte Laila France. Vienas nodarbības cena ir tikai 14.23 EUR vai 19.92 EUR ar partneri. Pērkot abonementu 4 nodarbības 20% atlaide.

Tiek piedāvātas sekojošas nodarbības:

Grūtniecības posms, sagatavošanās dzemdībām

Dzemdības un partnera palīdzība dzemdības, elpošanas pamati

Pēcdzemdību periods un krūts zīdīšana

Jaundzimušo un zīdaiņu aprūpe. Handlings

Dienas stacionārs

2013.g. jūnijā Rīgā, Buļļu ielā 9, savas durvis vēra jauns MFD Dienas stacionārs, kura galvenais mērķis- sniegt kvalitatīvus dienas stacionāra pakalpojumus ikvienam, kurš vēlas saņemt profesionālu palīdzību komfortablos apstākļos pēc iespējas īsākā laika periodā.

Dienas stacionāra telpas ir aprīkotas ar modernu aparatūru, operācijas veic augsti kvalificēti speciālisti ar ilggadējo pieredzi operatīvajā darbā. Patiesi mājīgas stacionāra telpas padarīs pacienta atveseļošanās laiku par patīkamu, atšķirīgu no ierastās stacionāra vides.

Visu dienas stacionāra pieejamo pakalpojumu klāsts ir pieejams šeit

Laboratorija

MFD klīniski - diagnostiskā laboratorija veic klīniskās ķīmijas, hematoloģijas, imūnohematoloģijas, imunoloģijas, citoloģijas un dažādu veidu klīniskos testus, izmantojot starptautiski atzītas metodes un reaģentus, kuri ir oficiāli sertificēti un reģistrēti saskaņā ar spēkā esošo LR likumdošanu.

Laboratorija nodrošina savu klientu informācijas konfidencialitāti un pēc klientu vēlmes piedāvā veikt visus izmeklējumus pilnīgi ANONĪMI!

Asins analīzes un citi laboratorijas testi ar ģimenes ārsta vai speciālistu norīkojumu - bezmaksas!

Filiāles un darba laiki

MFD Veselības centrs «Iļģuciems» ir ērti pieejams gan braucot ar sabiedrisko transportu, gan ar automašīnu. Veselības centrā katrs izjutīs komfortu un rūpes par sevi. Pieaugušajiem laipnas reģistratores piedāvās tējas vai kafijas tasīti, bet mazos apmeklētājus gaida speciāli aprīkota bērnu istaba.

Darba laiks: darba dienās: 8:00 – 20:00, sestdienās: 9:00 – 15:00, svētdienās: brīvs.

Adrese: Buļļu iela 9, Rīga.

Papildus informācija par pakalpojumiem un cenām internetā

Papildus informācija par pakalpojumiem un cenām pa tālruni 67 13 13 11, vai e-pastu: ilguciems@mfd.lv.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu