Kembridžas hercogiene Ketrina vēl aizvien cieš no grūtniecības toksikozes (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BEN STANSALL / AFP

Šonedēļ paredzētajā vizītē uz Maltu savas sievas Ketrinas vietā dosies princis Viljams, jo viņa joprojām cieš no grūtniecības toksikozes, ceturtdien paziņoja Lielbritānijas karaļnams.

«Kembridžas hercogiene nedosies uz Maltu. Viņas vietā šajā vizītē dosies Kembridžas hercogs,» teikts Kensingtonas pils paziņojumā. «Viņas Karaliskā Augstība joprojām cieš no grūtniecības toksikozes. Lēmumu pieņēma hercogs un hercogiene, ņemot vērā ārsta ieteikumus.»

Bija plānots, ka šonedēļ Ketrina viena dosies savā pirmajā oficiālajā vizītē uz Maltu par godu tās neatkarības 50.gadadienai,

taču viņa nav parādījusies sabiedrībā kopš otrās grūtniecības izziņošanas.

32 gadus vecā Ketrina tāda paša iemesla dēļ tika hospitalizēta, kad gaidīja savu pirmo bērnu. Princis Džordžs piedzima 2013.gada 22.jūlijā Londonas Svētās Marijas slimnīcā un svēra 3,8 kilogramus.

Džordžs ir slavenā pāra pirmdzimtais un trešais rindā uz troni. Viņa piedzimšana bija plaši apspriests notikums medijos. Kembridžas hercoga un hercogienes otrais bērns būs ceturtais rindā uz troni, atbīdot savu tēvoci princi Hariju uz piekto vietu.

Saskaņā ar Lielbritānijas Nacionālās veselības dienesta datiem no grūtniecības toksikozes smagā formā cieš viena no 200 grūtniecēm. Tai raksturīgi tādi simptomi kā bieža vemšana, organisma atūdeņošanās, nogurums un reiboņi. Smagākajos gadījumos nepieciešama hospitalizācija.

Pāris vairākus gadus nodzīvoja Velsā, kamēr princis Viljams bija meklēšanas un glābšanas helikoptera pilots Karaliskajos gaisa spēkos (RAF), taču pašreiz Viljams un Ketrina apmetušies uz dzīvi Londonā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu