Fizioterapija, vingrošana, masāža, topošo vecāku skola, zemūdens masāža, vakuummasāža, joga – BEZ RINDAS un ļoti lēti!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ļoti bieži sastopama problēma Latvijas veselības aprūpes sistēmā ir nebeidzamās un garās rindas, kas pacientiem nedod iespēju laicīgi un kvalitatīvi parūpēties par savu veselību, kas bieži vien noved pie slimību saasinājumiem un komplikācijām. Īpaši aktuāli tas ir maziem bērniem un zīdaiņiem kā arī akūtiem pacientiem, kur valsts apmaksātos pakalpojumus vai kvalificētu speciālistu konsultācijas nevar gaidīt mēnešiem, bet tās ir nepieciešamas tūlīt.

Pirmais raksts no 8 rakstu sērijas.

Piemēram, uz valsts apmaksātām fizioterapijas nodarbībām zīdaiņiem nereti nākas gaidīt vairākus mēnešus, savukārt speciālistu ir ļoti maz. Zīdainim attīstoties ir ļoti svarīgi, lai speciālista uzraudzībā visi attīstības procesi noritētu gludi un bez aizķeršanās. Topošo vecāku skolā jaunie vecāki 4 nodarbību kursā iegūs visas nepieciešamās priekšzināšanas un praktiskās iemaņas, lai dzemdību un pēcdzemdību process noritētu pēc iespējas gludāk.

Mums ir risinājums – Jaunais MFD Veselības centrs «Iļģuciems», kas piedāvā vadošo speciālistu konsultācijas, kvalitatīvus izmeklējumus uz modernākās aparatūras, u.c. pakalpojumus bez garām rindām.

MFD Veselības centrs «Iļģuciems» sniedz augstas kvalitātes veselības aprūpi, piedāvā plašu pakalpojumu klāstu, teicamu apkalpošanu, un, kas nav mazsvarīgi, pieejamas cenas.

Piemēram:

Fizioterapijas nodarbības – sākot ar 7.11 EUR

Masāža (tajā skaitā 10 masāžu kurss, kas ir apdrošināšanas polisēs) – sākot ar 10.67 EUR (kakla/ plecu daļa)

Vingrošana grupās – sākot no 5.69 EUR

Zemūdens masāža – sākot ar 18.50 EUR (1h)

Topošo vecāku skola – sākot ar 14.23 EUR/ nodarbība, apmeklējot visu kursu – 20% atlaide

Vakuumasāža – sākot ar 28.46 EUR

Joga – sākot ar 28.46 EUR

Podologs (pēdu aprūpes ārsts) – sākot ar 22.00 EUR

MFD Veselības centrs sadarbojas ar visām apdrošināšanas kompānijām tādējādi sniedzot pilnvērtīgu un augsta līmeņa apkalpošanu un servisu.

Veselības centrā tiek piedāvātas īpaši kvalitatīvas un daudzveidīgas vizuālās (ultrasonogrāfija, doplerogrāfija, rentgenogrāfija, mamogrāfija, datortomogrāfija), funkcionālās (elektrokardiogrāfija, ehokardiogrāfija, veloergometrija, diennakts Holtera monitorēšana, ārējās elpošanas funkcija, audiometrija, kardiokomplekss) un laboratoriskās diagnostikas iespējas, izmantojot mūsdienīgākās tehnoloģijas medicīnas nozarē.

Centrā pieejami sekojoši tikai pieaugušo speciālisti:

Terapeits (internists) katru dienu no 08.00 – 20.00, arī sestdienās no 09.00 – 15.00, Arodārsts, Dermatovenerologs, Dietologs, Endokrinologs, Fizioterapeits, Gastroenterologs, Ginekologs un dzemdību speciālists, Ģimenes ārsts, Infektologs, Kardiologs, Kardioķirurgs, Ķirurgs (arī proktologs), Masieris, Narkologs, Neirologs, Neiroķirurgs, Osteopāts, Oftalmologs, Optometrists, Onkologs, Ortopēds, Otolaringologs, Pulmonologs. Podologs (ārstnieciskais pedikīrs), Rehabilitologs, Reimatologs, Sāpju kabinets (algologs) jaunums, Sirds- asinsvadu ķirurgs, Traumatologos-ortopēds, Urologs, Topošo vecāku skola.

Bērnu, zīdaiņu un pieaugušo speciālisti:

Ultrasonogrāfija bērniem (arī zīdaiņiem gūžai līdz 1 g.v.) , Dermatologs no 3 g. v., Ehokardiogrāfija no 4 g. v., Fizioterapeits, Kardiologs, Ķirurgs, Neirologs, Oftalmologs no 6 g. v., Otolaringologs, Terapeits bērniem un zīdaiņiem, Rehabilitologs, Reimatologs, Traumatologs-ortopēds, Fizioterapija bērniem un zīdaiņiem.

Laboratorija

Laboratorija nodrošina savu klientu informācijas konfidencialitāti un pēc klientu vēlmes piedāvā veikt visus izmeklējumus pilnīgi ANONĪMI!

Asins analīzes un citi laboratorijas testi ar ģimenes ārsta vai speciālistu norīkojumu - bezmaksas!

NVD Speciālisti

JAUNUMS – sākot ar 23.09.2014 MFD Iļģuciems bez rindas pieejams NVD neirologs, otolaringologs (arī bērniem), dermatologs (arī bērniem) un endokrinologs! Zvani un pieraksties jau tulīt!

MFD Veselības centrs «Iļģuciems» ir ērti pieejams gan braucot ar sabiedrisko transportu, gan ar automašīnu. Veselības centrā katrs izjutīs komfortu un rūpes par sevi. Pieaugušajiem laipnas reģistratores piedāvās tējas vai kafijas tasīti, bet mazos apmeklētājus gaida speciāli aprīkota bērnu istaba.

Darba laiks: darba dienās: 8:00 – 20:00, sestdienās: 9:00 – 15:00, svētdienās: brīvs.

Adrese: Buļļu iela 9, Rīga.

Papildus informācija par pakalpojumiem un cenām - pa tālruni 67 13 13 11, vai e-pastu: ilguciems@mfd.lv.

Papildus informācija par pakalpojumiem un cenām internetā

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu