Obligātās veselības pārbaudes, sanitārās grāmatiņas – tagad uzreiz un BEZ RINDAS!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Stājoties darba attiecībās nepieciešams veikt sākotnējo obligāto veselības pārbaudi? Ir pienācis laiks veikt atkārtotu veselības pārbaudi? Ir jānokārto sanitārā grāmatiņa vai jāpagarina tā? Jāpagarina vai jānokārto autovadītāja apliecība? Nepieciešama ieroču komisija?

Otrais raksts no 8 rakstu sērijas.

MFD Veselības centrs Iļģuciems Rīgā, Buļļu ielā 9 (tel. 67131311) to piedāvā veikt ātri, lēti un bez garām rindām. MFD Veselības centrā Iļģuciems ir izveidoti speciāli pieņemšanas laiki, kad visi nepieciešamie speciālisti atrodas vienkopus, līdz ar to visas nepieciešamās pārbaudes ir iespējams iziet 20-30 minūšu laikā. Informāciju par cenām atradīsiet lejuplādējot rakstam pievienoto kuponu.

Kāpēc OVP un sanitārās grāmatiņas ir nepieciešamas?

Saskaņā ar Ministru kabineta 10.03.2009 noteikumiem Nr. 219 «Kārtība kādā veicama obligātā veselības pārbaude», darba devēja pienākums ir nodrošināt obligātās veselības pārbaudes jebkuram darbiniekam, kurš savā darba vietā tiek vai var tikt pakļauts veselībai kaitīgajiem darba vides faktoriem (tas attiecas arī uz darbu ar datoru). Šo noteikumu izpildi kontrolē Valsts darba inspekcija.

Kādos gadījumos jāveic obligātā veselības pārbaude?

• stājoties darba attiecībās

• periodiski vienu reizi 1-3 gados

• mainoties veselības kaitīgajiem darba vides faktoriem vai īpašajiem apstākļiem

• pēc arodslimību ārsta norādījuma

• pēc nodarbinātā pieprasījuma

• pēc darba devēja iniciatīvas

Kādi dokumenti ir nepieciešami?

Ņemot vērā darba vides kaitīgos faktorus, darba devējs darbiniekam noformē obligātās veselības pārbaudes karti (2 eksemplāros), ar kuru darbinieks dodas uz veselības aprūpes iestādi. Vai arī ja nepieciešams izņemt vai pagarināt sanitāro grāmatiņu, vienkārši jāņem tā līdzi un jādodas uz MFD Veselības centrs Iļģuciems. Ja nepieciešams pagarināt vai saņemt autovadītāja apliecību, līdzi jāņem tikai foto (3x4cm)

OVP Jūsu uzņēmumā (juridiskajām personām)

Ārsti speciālisti ātri un kvalitatīvi veiks izmeklējumus un sertificēts arodslimību ārsts sniegs slēdzienu par darbinieka atbilstību veicamajam darbam.

Obligātās veselības pārbaudes ir iespējams veikt strādājošo kolektīvam un individuāli (tai skaitā arī jaunpieņemtajiem darbiniekiem). Kā arī pastāv iespēja rezervēt sev izdevīgu laiku MFD Veselības centrs Iļģuciems, norādot konkrētu laiku, kad tiks apkalpoti tikai Jūsu uzņēmuma darbinieki, tādējādi paātrinot veicamo procesu, kas ir īpaši ērti Jūsu darbiniekiem.

Obligātās veselības pārbaudes ir iespējams veikt arī Arodveselības dienesta speciālistiem izbraucot uz vietas uzņēmumā.

Lai kopīgi rūpētos par uzņēmuma darbinieku veselību un laikus novērstu arodsaslimšanas un domstarpības ar Valsts darba inspekciju, MFD Arodveselības dienests piedāvā noslēgt līgumu par obligāto veselības pārbaužu veikšanu strādājošiem.

!!!Atlaides konsultācijām pie speciālistiem!!!

Lejupielādē un izdrukā rakstam pievienoto kuponu un līdz gada beigām saņem garantētu atlaidi konsultācijām pie plaša profila speciālistiem!

Pārējais MFD Iļģuciems pakalpojumu klāsts

Veselības centrā tiek piedāvātas īpaši kvalitatīvas un daudzveidīgas vizuālās (ultrasonogrāfija, doplerogrāfija, rentgenogrāfija, mamogrāfija, datortomogrāfija), funkcionālās (elektrokardiogrāfija, ehokardiogrāfija, veloergometrija, diennakts Holtera monitorēšana, ārējās elpošanas funkcija, audiometrija, kardiokomplekss) un laboratoriskās diagnostikas iespējas, izmantojot mūsdienīgākās tehnoloģijas medicīnas nozarē.

Centrā pieejami sekojoši tikai pieaugušo speciālisti:

Terapeits (internists) katru dienu no 08.00 – 20.00, arī sestdienās no 09.00 – 15.00, Arodārsts, Dermatovenerologs, Dietologs, Endokrinologs, Fizioterapeits, Gastroenterologs, Ginekologs un dzemdību speciālists, Ģimenes ārsts, Infektologs, Kardiologs, Kardioķirurgs, Ķirurgs (arī proktologs), Masieris, Narkologs, Neirologs, Neiroķirurgs, Osteopāts, Oftalmologs, Optometrists, Onkologs, Ortopēds, Otolaringologs, Pulmonologs. Podologs (ārstnieciskais pedikīrs), Rehabilitologs, Reimatologs, Sāpju kabinets (algologs) jaunums, Sirds- asinsvadu ķirurgs, Traumatologos-ortopēds, Urologs, Topošo vecāku skola.

Bērnu, zīdaiņu un pieaugušo speciālisti:

Ultrasonogrāfija bērniem (arī zīdaiņiem gūžai līdz 1 g.v.) , Dermatologs no 3 g. v., Ehokardiogrāfija no 4 g. v., Fizioterapeits, Kardiologs, Ķirurgs, Neirologs, Oftalmologs no 6 g. v., Otolaringologs, Terapeits bērniem un zīdaiņiem, Rehabilitologs, Reimatologs, Traumatologs-ortopēds, Fizioterapija bērniem un zīdaiņiem.

Veselības aprūpes speciālisti:

Fizioterapijas nodarbības – sākot ar 7.11 EUR, Masāža (tajā skaitā 10 masāžu kurss, kas ir apdrošināšanas polisēs) – sākot ar 10.67 EUR (kakla/ plecu daļa), Vingrošana grupās – sākot no 5.69 EUR, Zemūdens masāža – sākot ar 18.50 EUR (1h), Topošo vecāku skola – sākot ar 14.23 EUR/ nodarbība, apmeklējot visu kursu – 20% atlaide, Vakuumasāža – sākot ar 28.46 EUR, Joga – sākot ar 28.46 EUR, Podologs (pēdu aprūpes ārsts) – sākot ar 22.00 EUR.

Laboratorija

Laboratorija nodrošina savu klientu informācijas konfidencialitāti un pēc klientu vēlmes piedāvā veikt visus izmeklējumus pilnīgi ANONĪMI!

Asins analīzes un citi laboratorijas testi ar ģimenes ārsta vai speciālistu norīkojumu - bezmaksas!

JAUNUMS – MFD Medicīnas centrā Iļģuciems bez rindas pieejams Valsts apmaksāts (ar ģimenes ārsta nosūtījumu) neirologs, ķirurgs (arī bērniem) otolaringologs (arī bērniem), dermatologs (arī bērniem) un endokrinologs! Zvani un pieraksties jau tulīt!

MFD Veselības centrs «Iļģuciems» ir ērti pieejams gan braucot ar sabiedrisko transportu, gan ar automašīnu. Veselības centrā katrs izjutīs komfortu un rūpes par sevi. Pieaugušajiem laipnas reģistratores piedāvās tējas vai kafijas tasīti, bet mazos apmeklētājus gaida speciāli aprīkota bērnu istaba.

Darba laiks: darba dienās: 8:00 – 20:00, sestdienās: 9:00 – 15:00, svētdienās: brīvs.

Adrese: Buļļu iela 9, Rīga.

Papildus informācija par pakalpojumiem un cenām - Internetā: www.mfd-ilguciems.lv , pa tālruni 67 13 13 11, vai e-pastu: ilguciems@mfd.lv.

www.mfd-ilguciems.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu