Vai slaidu vidukli ir iespējams iegūt mājas apstākļos? (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kādi vingrinājumi būtu veicami mājas apstākļos, lai uzlabotu, iegūtu slaidu, tvirtu vidukli, īsā laikā un intensīvi strādājot?

Atbild sporta kluba «Veselības fabrika» grupu nodarbību un personāltrenere Agnese Anševica:

Sveiki! Diemžēl man būs pagrūti ieteikt konkrētus vingrinājumus, nezinot Jūsu veselības stāvokli un fizisko sagatavotību. Slaida, tvirta vidukļa iegūšanai ir

nepieciešams gan «nomest» lieko svaru, gan stiprināt muskuļus.

Muskuļus vislabāk stiprināt ar spēka vingrinājumiem, savukārt liekā svara zaudēšanā vislabāko rezultātu dod izturības slodzes, kā arī diētas ierobežojumi. Un tam tomēr ir vajadzīgs laiks – netrenētam cilvēkam vismaz 3 mēneši, lai organisms pierastu pie slodzes un notiktu nepieciešamās pārmaiņas. Protams, ar stingrām diētām var īsā laikā zaudēt liekos kilogramus, tomēr tas nenāk par labu veselībai un liekais svars pēc kāda laika atgriežas. Tāpēc labāk ieteiktu painteresēties pie kāda sporta kluba trenera par tieši Jums piemērotas treniņprogrammas un ēšanas plāna izveidi.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu