Inetas stāsts:«Man teica, ka nekad nenotievēšu. Es pierādīju pretējo!»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grāmatvede Ineta Petrovska (28) pavisam īsā laikā atbrīvojās no vairāk nekā 10 kilogramiem. Lasi interviju un uzzini, kā viņai tas izdevās un kāpēc viņa to darīja!

– Ineta, kāda bija tava iepriekšējā pieredze ar notievēšanu?

– Liekais svars man bija kopš bērnības. Skolā biju lielākā meitene klasē, mani par to bieži izsmēja. Tāpēc jau agros gados sāku izmēģināt dažādas notievēšanas metodes. Slepus metu ārā pusdienas, vakaros gāju skriet neskaitāmus kilometrus. Nekas nelīdzēja! Svara sakarā aizgāju arī pie ārsta. Mani norīkoja uz dažādām pārbaudēm, pēc kā ārstu slēdziens bija – iedzimti vielmaiņas traucējumi. Man teica, ka es nekad nebūšu tieva, lai samierinos. Bet es nepadevos un pierādīju pretējo – šodien esmu tievāka nekā biju vidusskolā!

– Apsveicu! Ko tu darīji, lai sasniegtu šādu rezultātu?

– Jau sen ārzemju portālos lasīju par Stokholmas diētu. Atsauksmes bija ļoti labas, un es uzticos ziemeļvalstu kvalitātei. Tāpēc, kad ieraudzīju, ka var dabūt pasūtīt arī pie mums, aizpildīju testu un reģistrējos diētai.

– Kā veicās ar diētas ievērošanu?

– Sākumā svars kritās mazāk, varbūt puskilograms dienā. Kopā pa pirmo nedēļu man izdevās zaudēt 4 kilogramus. Bet svars kritās vēl pēc tam, kad jau beidzu diētu. Izrādās – ja vielmaiņa pareizi strādā, tu nemaz nevari būt resns. Jo viss apēstais aiziet uz enerģiju, ne taukiem. Tāpēc, piemēram, daži cilvēki vienmēr ir tievi, lai ko ēstu – viņiem vielmaiņa ir tāda ātra!

– Ko tu vēlies pateikt citām sievietēm, kas arī grib notievēt?

– Sāc ar vienkāršu soli – aizpildi svara testu. Pamēģini!

StockholmHealth piedāvā uzlabot veselību – zaudē svaru ar sev īpaši pielāgotu diētu! Tikai šodien, 30. oktobrī, pirmajām 50 interesentēm diētas sastādīšanu apmaksā StockholmHealth.com (Tev pašai jāsedz tikai reģistrācijas maksu – 9.95 €).

Spied šeit – StockholmHealth.com – un sastādi savu individuālo notievēšanas plānu!

Lai aizsargātu informāciju sniegušās personas tiesības uz privāto dzīvi, personas identitāte ir mainīta un attēliem ir ilustratīvs raksturs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu