«Mēness aptieka» ievieš jaunu kosmētikas konceptu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aptieku tīkls «Mēness aptieka», piedaloties lielākajā skaistumkopšanas izstādē Baltijā «Baltic Beauty 2014», ievieš jaunu kosmētikas konceptu 50 aptiekās visā Latvijā.

Jaunais kosmētikas koncepts paredz 50 aptiekas visā Latvijā aprīkot ar īpašu kosmētikas sortimentu. Šajās aptiekās klients vienmēr saņems profesionālu farmaceita vai zīmola pārstāvja padomu gan par pareizu kosmētikas lietošanu, gan piemērotākā līdzekļa izvēli. «Mēness aptieka» aptiekās ir pārstāvēti vairāk nekā 30 augstvērtīgas franču, vācu, somu, spāņu, itāļu dermokosmētikas zīmoli ar vairāk nekā 500 dažādiem produktiem.

«Kosmētiku, tai skaitā arī augstvērtīgu dermokosmētiku, klienti vairāk ir ieraduši meklēt specializētos veikalos, maldīgi domājot, ka aptieka nav īstā vieta šādam mērķim. Ar jauno konceptu vēlamies mainīt šo nostāju un papildus produktu iegādei piedāvāt profesionālu farmaceita padomu par piemērotākā līdzekļa izvēli, tā lietošanu. Aptieka ir tuvu mājām vai darba vietai, kas ir ērti, lai iegādātos ne tikai medikamentus, bet arī produktus savai skaistumkopšanai», stāsta aptieku tīkla valdes locekle Alla Čudovska.

Kosmētikas koncepts tiks prezentēts izstādē «Baltic Beauty 2014», kur no 31.oktobra līdz 2.novembrim īpašajā «Mēness aptieka» stendā ikviens izstādes apmeklētājs varēs iegādāties aptiekās tirgoto dermokosmētiku. Līdztekus tam, aptiekas stendā ikviens interesents varēs pārbaudīt savu matu veselības stāvokli un noteikt savu ādas tipu ar SKIN - HAIR TOOL diagnostiku. Procedūras ilgums ir no 20-40 minūtēm un tās laikā var uzzināt ādas mitruma līmeni, ādas elastības pakāpi, ādas sausuma vai taukainības pakāpi, ādas gluduma līmeni un ādas poru lielumu. Nosakot matu veselības stāvokli, būs iespējams uzzināt matu augšanas blīvumu, matu resnumu un matu folikulas stāvokli, noteikt galvas ādas tipu. Pēc ekspress testa rezultātiem farmaceiti palīdzēs izvēlēties piemērotāko ādas un matu kopšanas līdzekli.

Vairāk ar aptiekas tīklā pārstāvētajiem kosmētikas zīmoliem, kosmētikas produktiem var iepazīties mājas lapā

Sīkāka informācija:

Zaiga Barvida. PR konsultante

Tālr.: +371 67407057; 371 20044472

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu