Saki NĒ «badošanās diētām» un zaudē svaru kontrolēti!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms svētkiem katra sieviete sapņo būt savā ideālajā formā, lai izskatītos neatvairāmi. Vienlaikus ceļš līdz sava ideālā svara sasniegšanai ne vienmēr ir viegls, bet jo īpaši grūti ir tad, kad cīņai ar liekajiem kilogramiem ir veltīti visi spēki, taču rezultāts neattaisno cerības. Ātras un agresīvas diētas nav ilglaicīgas, un tās nesniedz labumu organismam. Vai pastāv uzticams svara samazināšanas veids?

Nebadojies!

Viena no kļūdām, cenšoties samazināt svaru, ir steigties izmēģināt viena produkta diētas, strikti skaitīt uzņemto kaloriju daudzumu vai uzsākt badošanos. Visbiežāk, šādā veidā zaudējot pāris kilogramus, cilvēks neiztur. Rezultātā kopā ar pazaudētajiem kilogramiem tiek iegūti vēl daži kilogrami klāt, savukārt organisms izdara savus «secinājumus», palēlinot vielmaiņu un pārslēdzoties uz enerģijas taupīšanas režīmu. Tā vietā, lai tērētu ar pārtiku uzņemto enerģiju, tas uzkrāj barības vielas taukaudu formā. Veiksmīgai svara samazināšanai, dietologi iesaka atteikties no «badošanās» diētām.

Olbaltumvielu spēks svara kontrolē

Ievērojot ierobežojošas diētas un izlaižot ēdienreizes, organisms nesaņem svarīgos mikro un makro elementus. Īpaši bīstami ir nesaņemt nepieciešamo olbaltumvielu daudzumu, jo olbaltumvielas ir galvenais šūnu uzbūves materiāls, kas nepieciešams, lai nodrošinātu normālu vielmaiņu. Cilvēkam dienā ir jāuzņem vidēji 80 g olbaltumvielas atkarībā no ķermeņa masas lieluma. Lai to izdarītu, katru dienu jāapēd kā minimums 8 olas, kas ir praktiski neiespējami. Ja vien varētu samazināt kaloriju daudzumu uzturā, vienlaikus nodrošinot organismu ar visām nepieciešamajām barības vielām! Izrādās, ka tagad kontrolēt svaru ir iespējams jebkurā vecumā, un to izdarīt ir kļuvis daudz vieglāk!

Vienkāršs risinājums – slaiduma kokteilis

Šodien aizvien lielāku popularitāti iegūst specializētie (funkcionālie) pārtikas produkti. Tā ir jauna tendence, ko rekomendē dietologi visā pasaulē. Šo produktu sastāvs ir bagātināts ar vitamīniem, minerālvielām, mikro un makro elementiem, kā arī polinepiesātinātajām taukskābēm, bet kaloriju daudzums tajos ir minimāls. Piemēram, izvēlies olbaltumvielu kokteili, kas ir garšīgs, veselīgs un ērti pagatavojams! Turklāt viena glāze kokteiļa aizvieto veselu ēdienreizi! Olbaltumvielu kokteiļi palīdz samazināt un kontrolēt svaru bez mokošās izsalkuma sajūtas, vienlaikus nodrošinot organismu ar nepieciešamajām uzturvielām. Pasaulē pazīstams un iecienīts jau vairāk nekā 30 gadus, ir Herbalife olbaltumvielu kokteilis «Formula 1». Tā efektivitāte un nekaitīgums, kontrolējot svaru, ir pierādīts ar 4 dažādu pasaules valstu dietoloģijas un uztura zinātnes līderu klīniskajiem pētījumiem: ASV (Kalifornijas universitāte), Vācija (Ulmes universitāte), Dienvidkoreja (Seulas Nacionālā universitāte) un Krievija (Krievijas Medicīnas Zinātņu Akadēmijas Uztura institūta klīnika)*.

Kas ir olbaltumvielu kokteilis «Formula 1»?

  • Satur 18g olbaltumvielu**
  • Tajā ir vitāli svarīgie vitamīni un minerālvielas
  • Tikai 220 kcal**
  • Pilnvērtīgs uzturs 2 minūšu laikā
  • Sāta sajūta vairāku stundu garumā
  • Efektivitāti pierāda klīniskie pētījumi*


*Klīniskie pētījumi pierāda, ka kokteiļu – uztura aizvietotāju – lietošana mazkaloriju diētā kopā ar mērenām fiziskām aktivitātēm palīdz efektīvi kontrolēt svaru. Klīniskos pētījumus par produktu efektivitāti veica Herbalife sadarbībā ar vadošajām universitātēm. Šobrīd ir pabeigti četri klīniskie pētījumi ASV, Korejā, Vācijā un Krievijā, kas apstiprina augstvērtīgu olbaltumvielu saturošu maltīšu aizvietotāju efektivitāti.

**izmantojot kokteiļa pagatavošanai 250 ml piena ar samazinātu tauku saturu.


KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu