THOMSON Furniture aicina ziedot «Mazajām sirsniņām»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 2014.gada 1. novembra līdz 31. decembrim biroja mēbeļu uzņēmums THOMSON Furniture 5% no katra darījuma summas dāvā projektam «Mazās sirnsniņas Rīgā 2014». Šādā veidā uzņēmums cer šim labdarības projektam novirzīt pietiekami daudz līdzekļu, lai palīdzētu izveseļoties smagi slimajiem bērniņiem.

Mazajām sirsniņām Rīgā 2014

«Mazās sirsniņas» ir labdarības projekts, kura mērķis ir palīdzēt bērniem, kurus skārušas slimības, kas liedz kustības prieku. Reizi gadā bērniem tiek piešķirts valsts atbalsts, lai apmeklētu rehabilitācijas centrus, tomēr tas nav pietiekoši. Šo bērnu atlabšanai vajadzīgi finansiālie resursi, ko valsts un vecāki nespēj nodrošināt, tāpēc nepieciešams arī sabiedrības atbalsts.

Latvijā palīdzību šogad gaida 144 bērni, 80 no tiem Rīgas reģionā. Lai uzlabotu šo bērnu veselību un dzīves kvalitāti, uzņēmums Thomson Furniture ir apņēmies palīdzēt.

«Bērni ir pats svarīgākais uz šīs pasaules. Piedaloties šajā projektā, mēs kaut nedaudz varam palīdzēt kādam nelaimē nonākušam bērniņam un viņa vecākiem,» norāda Thomson Furniture vadītājs Mārtiņš Tomsons.

Viņš uzsver, ka, šādi ziedojot labdarībai, tiek gūta pārliecība, ka nauda tiešām aizies līdz mērķim, jo «ar nodokļiem ne vienmēr tas ir iespējams».

Bez tam Thomson Furniture arī cer motivēt citus uzņēmums ne tikai izvēlēties ergonomiskas biroja mēbeles, bet arī iesaistīties labdarības projektos.

«Mēs vēlamies ziedot, lai veicinātu sociālās pārmaiņas un sociālo atbildību,» atzīst Mārtiņš Tomsons. «Pretim sagaidām veselu sabiedrību.»

Uzņēmums Thomson Furniture plāno iesaisti labdarības projektos izvērst par ikgadēju tradīciju. Jau 2013. gadā uzņēmums ziedoja nelaimē nonākušajiem bērniem, piedaloties līdzekļu vakšanā Bērnu slimnīcas fonda organizētajā akcijā, kuras ietvaros visi saziedotie līdzekļi nonāca Bērnu slimnīcas Hemotoonkoloģijas nodaļai. Arī šogad uzņēmums vēlas piepildīt bērnu cerības, tāpēc aicina sabiedrību nepalikt vienaldzīgu un palīdzēt mazajām sirsniņām.

Hematoonkoloģijas nodaļas jauno telpu rekonstrukcijas projekta statuss

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu