Sviesta kafija sola dramatisku svara zudumu!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kādus tik kafijas pasniegšanas veidus un dzērienus mēs neesam baudījuši, šķiet, atrast ko ļoti pārsteidzošu ir grūti.

Tomēr ir jauns kafijas trakums - kafija ar sviestu! Tagad to iespējams baudīt arī kafejnīcās. Kafija ar sviestu nozīmē dubulto espreso ar ēdamkaroti sviesta un ēdamkaroti kokosriekstu eļļas. Izklausās traki? Tomēr jaunākie pētījumi liecinot, ka tauki mūsu organismam esot daudz vērtīgāki par cukuru, ja jāizvēlas starp šiem diviem produktiem.

Šis dzēriens vispirms kļuva populārs Amerikā, tagad tas sācis savu uzvaras gājienu Lielbritānijā. Kafejnīcās iespējams pasūtīt dažādus kafijas dzērienus, kuriem pievienots sviests.

Dzēriens ir blendēts - tas ir stiprs un krēmīgs.

Šā dzēriena fani to iesaka pat kā miltu aizstājēju. Dzērienu slavē tā enerģijas dēļ, no rīta izdzerot tasīti šādas kafijas, izsalkumu cilvēks nejūtot līdz pusdienas laikam. Esot gan arī problēmas - pie dzēriena garšas jāpierod, daudzi sūdzoties, ka sākotnēji šis dzēriens izraisa sliktu dūšu un caureju.

Tomēr kafiju iesaka kā svara samazināšanas līdzekli un milzīgu enerģijas avotu.

ASV uzņēmējs Deivids Asprejs esot ietekmējies no pieredzes Tibetā, kur tradicionāli dzer tēju ar sviestu, tāpēc izdomājis dzērienu ar augstu tauku saturu, un zemu ogļhidrātu līmeni, kas palīdzētu lielas fiziskas slodzes laikā, piemēram, alpīnistiem, saglabāt enerģiju, mundrumu un ilgstošu fizisku izturību. Kā apgalvo Asprejs, šis dzēriens garantējot dramatisku svara zudumu un pat palīdzot atbrīvoties no hroniskām slimībām.

Teorija par šo brīnumdzērienu saka, ka, izvēloties pārtiku ar zemu ogļhidrātu sastāvu, organisms taukus izmanto kā «kurināmo». Šis princips ir pamatā visām zema ogļhidrātu satura diētām. Saka gan, ka šādām diētām ir blaknes - muskuļu sāpes, krampji, vispārējs organisma vājums utt.

Asprejs saka, ka

sviesta kafijas gatavošanai drīkst izmantot tikai organisko kafiju, organisko kokosriekstu eļļu un sviestu.

Sviestam jābūt bez sāls.

Gada laikā šis dzēriens ieguvis milzu popularitāti, tātad lietotājiem ir iepaticies, raksta «Daily Mail».

Apskatiet video - tajā eksperimenta dalībnieki izdzēra sviesta kafiju, slavēja tās garšu un pēc trim stundām jutās lieliski, ar milzu enerģijas pieplūdumu. Viņi gan apšaubīja, vai šāda izvēle katru dienu būtu veselīga.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu