BK "Ventspils" pievienojas 206 cm garais Mārtiņš Meijers

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas čempionvienība basketbolā BK ''Ventspils'' ir panākuši vienošanos ar 1991. gadā dzimušo 206 cm garo latviešu centra spēlētāju Mārtiņu Meijeru, vēsta kluba oficiālā mājas lapa internetā.

Mārtiņš Meijers pagājušajā sezonā pārstāvēja Jūrmalas ''''Sports/Fēnikss'''' komandu, kura piedalījās LBL 2. divīzijā. Mārtiņš 24 spēlēs vidēji laukumā pavadīja 18 minūtes, kuru laikā guva 11 punktus un 6 atlēkušās bumbas.

Latvijas U-18 izlases sastāvā piedalījies Eiropas čempionātā Francijā, kurā bija viens no komandas līderiem, vidēji spēlē gūstot 12,9 punktus un izcīnot 9,4 atlēkušās bumbas.

"Ventspils" galvenais treneris Agris Galvanovskis: ''''Mārtiņš Meijers ir jauns, perspektīvs spēlētājs. Mārtiņa iekļaušana Latvijas U-18 izlasē un sniegums čempionātā to arī apliecina. Lai uzkrātu pieredzi, noteikti būs jāspēlē gan „VeA”, gan BK „Ventspils” komandā. Fiziski spēcīgs spēlētājs, kurš labi pārredz laukumu, tomēr mūsu treneriem šim jaunajam talantam būs jāpievērš īpaša uzmanība. Un tikai no Mārtiņa ir atkarīgs, vai viņš treneru ieteikumus realizēs arī dzīvē.''''

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu