NBA regulārā čempionāta MVP - Lebrons Džeimss (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta vērtīgāko spēlētāju (MVP) pirmdien tika atzīts Klīvlendas "Cavaliers" vienības līderis Lebrons Džeimss, ziņo laikraksts "The Associated Press".

Džeimss kļuva par pirmo spēlētāju "Cavaliers" kluba vēsturē, kurš izpelnījies šādu godu. Regulārajā sezonā viņš vidēji spēlē guva 28,4 punktus, kā arī izcīnīja 7,6 atlēkušās bumbas un izpildīja 7,2 rezultatīvas piespēles un palīdzēja "Cavaliers" vienībai izcīnīt uzvaru NBA regulārajā čempionātā, triumfējot gan Austrumu konferencē, gan visā līgā.

Jau ziņots, ka 24 gadus vecais Džeimss šogad ieguva otro vietu aiz Orlando "Magic" vienības spēlētāja Dvaita Hovarda arī balsojumā par regulārā čempionāta labākā aizsardzības spēlētaja titulu, kas padara viņu par līgas labāko universālo spēlētāju kopš leģendārā Maikla Džordana laikiem.

Galvenie Džeimsa konkurenti uz vērtīgākā spēlētāja balvu bija Losandželosas "Lakers" vienības zvaigzne Kobe Braiants un Maiami "Heat" komandas galvenais dzinējspēks Dveins Veids, ar kuriem kopā viņš pārstāvēja savu valsti 2008.gada Pekinas olimpiskajās spēlēs, kurās ASV izlase izcīnīja zelta medaļas.

Džeimss turpina demonstrēt teicamu sniegumu arī NBA izslēgšanas spēļu turnīrā, kur viņa pārstāvētā komanda Austrumu konferences ceturtdaļfinālā bez lielām grūtībām izrēķinājās ar Detroitas "Pistons" vienību, sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar rezultātu 4-0.

Otrdien "Cavaliers" uzsāks konferences pusfināla sēriju, kurā mērosies spēkiem ar Atlantas klubu "Hawks".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu