Latvijas - Krievijas mačā labots EČ spēļu apmeklētības rekords (14)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Eiropas sieviešu basketbola čempionāta ceturtdaļfināla spēli starp Latvijas un Krievijas valstsvienībām, kurā Krievija ceturtdien pagarinājumā svinēja uzvaru ar rezultātu 69:64, klātienē noskatījās 8713 skatītāji, kas ir jauns Eiropas sieviešu basketbola čempionātu apmeklētības rekords.

Iepriekšējais Eiropas sieviešu basketbola čempionāta spēļu apmeklētības rekords tika sasniegts 1995.gada čempionāta finālmačā starp Ungārijas un Slovākijas izlasēm, kuru klātienē vēroja 8000 skatītāju.

Šā gada čempionāts pirms 13 gadiem sasniegtajam rekordam pietuvojās jau apakšgrupu turnīra laikā, kad E grupas izšķirošo maču starp Latviju un Spāniju, kurā latvietes zaudēja ar 60:67, pirmdien klātienē vēroja 7900 skatītāju.

"Arēnā Rīga" basketbola spēli var skatīties 11 000 skatītāju. Biļetes, kas uz dienas divām spēlēm maksā no pieciem līdz desmit latiem, var iegādāties visās "Biļešu servisa" kasēs un internetā "www.bilesuserviss.lv". Savukārt no plkst.17 biļetes varēs nopirkt arī "Arēnas Rīga" kasē.

Jau ziņots, ka pārējās ceturtdaļfināla spēlēs trešdien Baltkrievijas izlase ar rezultātu 70:68 pagarinājumā pieveica Slovākijas valstsvienību un Spānija ar 61:42 apspēlēja Itālijas basketbolistes, bet ceturtdien Francijas izlase negaidīti sīvā cīņā ar rezultātu 51:49 apspēlēja Grieķijas basketbolistes.

Pusfinālā piektdien Spānija tiksies ar Krieviju, bet Francija mērosies spēkiem ar Baltkrieviju.

Savukārt Latvijas izlase turpinās cīņu par piekto vietu, piektdien pusfinālā par 5.-8.vietu tiekoties ar Itālijas valstsvienību.

Jau ziņots, ka pēc Eiropas čempionāta apakšgrupu turnīra vienības tika sadalītas E un F apakšgrupā, bet pēc šā turnīra labākās četras grupu komandas iekļuva ceturtdaļfinālā.

Piektdien "Arēnā Rīga" tiks aizvadīti pusfināla mači par 1.-4. un 5.-8.vietu, bet sestdien notiks spēles par vietām.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu