BK "Ventspils" NEBL spēlē pieveic "Magic Great Danes" .

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas čempionvienība BK "Ventspils" piektdien uzvarējusi arī trešajā NEBL jaunās sezonas spēlē, Kopenhāgenā ar 76:61 pieveicot dāņu klubu "Magic Great Danes".

Uzvarētāju labā Ainārs Bagatskis guva 19 punktus, pa 15 punktiem - Sandim Buškevicam un Aigaram Vītolam. 11 punkti un sešas atlecošās bumbas Jevgeņija Kosuškina kontā, bet Stīvs Ričs guva 10 punktus un izcīnīja septiņas atlecošās bumbas. "Magic Great Danes" labā 17 punktus guva Kristians Dreijers, bet 15 punkti un deviņas izcīnītas atlecošās bumbas Patrika Bredlija rēķinā. "Dānijas klubs labi cīnījās aizsardzībā, un viņiem ir labs talants Kristians Dreijers, savukārt mums ir lielāka pieredze," atzina BK "Ventspils" treneris Kārlis Muižnieks. Nākošo spēli NEBL čempionātā ventspilnieki aizvadīs 7.novembrī, kad savā laukumā uzņems vācu klubu Vesenfeldas "Mitteldeutcher".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu