Rinalds Sirsniņš spēlēs "Baronā''

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas vicečempions basketbolā - "Barons" parakstījis līgumu ar saspēles vadītāju Rinaldu Sirsniņu, vēsta kluba oficiālā mājas lapa internetā.

24 gadus vecais ogrēnietis Sirsniņš, kurš 2008.gadā "Barons/LMT" sastāvā kļuva par Latvijas čempionu un FIBA kausa ieguvēju, pagājušajā sezonā pārstāvēja citu Latvijas klubu "Valmiera".

Baltijas Basketbola līgas 16 spēlēs viņš vidēji laukumā bija 28 minūtes, guva 9,3 punktus, izpildīja 4,4 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 3,2 atlēkušās bumbas.

LBL 29 mačos Sirsniņš vidēji laukumā aizvadīja 27 minūtes, guva 8,4 punktus, izpildīja 5,0 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 3,7 atlēkušās bumbas.

Saspēles vadītājs Sirsniņš šoruden piedalījās visos četros "Barons" pārbaudes mačos, Jelgavas Domes kausa izcīņas trijās spēlēs kopumā gūstot 20 punktus. Savukārt pārbaudes mačā pret "Ķeizarmežu" tieši Sirsniņš bija rezultatīvākais. Viņš guva 22 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu