Uvis Helmanis pievienojas "Baronam" (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas vicečempions basketbolā - "Barons" pirmdien parakstīja līgumu ar pirmo jaunās sezonas spēlētāju Uvi Helmani, komplektāciju sākot tieši ar Latvijas valstsvienības kapteiņa iesaistīšanu komandā, vēsta kluba oficiālā mājas lapa internetā.

Helmanis pagājušajā sezonā spēlēja "ASK Rīgas" sastāvā. Baltijas Basketbola līgas 23 spēlēs viņš vidēji laukumā bija 26 minūtes, guva 10,4 punktus, izcīnīja 4,0 atlēkušās bumbas, sasniedzot arī 38,7 procentu precizitāti trīspunktniekos. LBL 23 spēlēs Helmanis vidēji guva 9,6 punktus, izcīnīja 4,0 atlēkušās bumbas.

Šomēnes Helmanis Latvijas izlases sastāvā spēlēja Eiropas čempionāta finālturnīrā, trijos mačos vidēji laukumā cīnoties 21,0 minūti, gūstot 8 punktus, izcīnot 1,7 atlēkušās bumbas.

"Barons" jauno sezonu sāks ar līdzdalību 25.-27. septembrī Jelgavā notiekošajā pilsētas domes kausa izcīņā, sacenšoties ar "Zemgali", "Turību" un "Valmieru".

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu