Artūrs Štālbergs pievienojas Rīgas VEF

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien basketbola klubs „VEF Rīga” ir panācis vienošanos ar Latvijas valstsvienības basketbolistu Artūru Štālbergu par spēlēšanu Rīgas „VEF” līdz šīs sezonas beigām, TVNET informē kluba direktore Laila Spaliņa.

Jau šorīt Štālbergs kopā ar jauno komandu aizvadīja pirmo treniņu.

Ņemot vērā VTB Vienotās līgas spēlē pret Kazaņas „Unics” gūto traumu, „VEF” kapteinis Gatis Jahovičs nevarēs iziet laukumā, iespējams, pat divus mēnešus, tāpēc „Vefiņam” bija nepieciešams papildinājums. Kā zināms, jau vasarā „VEF” izrādīja interesi par Artūru Štālbergu, kurš arī trenējās pie Valda Valtera, taču, nepanākot vienprātību par līguma nosacījumiem, vienošanās netika noslēgta.

Šovasar, apliecinot savu meistarību, Artūrs iekļuva Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības sastāvā un piedalījās Eiropas čempionātā Polijā.

Štālbergs ir basketbolists ar īstu cīnītāja raksturu, nopietnu attieksmi pret darbu un ļoti noderīgs spēlētājs aizsardzībā.

Iepriekšējās sezonas 1984.gadā dzimušais Štālbergs aizvadījis Liepājas komandā „Liepājas Lauvas”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu