Freimanis turpmāk spēlēs Spānijas klubā Seviļas "Cajasol"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Basketbola klubs "VEF Rīga" ir izsniedzis brīvlaišanas vēstuli basketbolistam Rolandam Freimanim. Turpmāk viņš pārstāvēs Spānijas klubu Seviļas "Cajasol", ar kuru ir noslēdzis vienošanos uz vairākām sezonām, TVNET informē VEF direktore Laila Spaliņa.

Rīgas "VEF" ir gandarīts par Rolanda izaugsmes iespējām, kā arī par to, ka tieši "VEF" viņam bija nozīmīgs atspēriena punkts – pēc aizvadītas sezonas "VEF" Freimanis iekļuva valstsvienības pamatsastāvā un saņēma vairākus labus ārvalstu klubu piedāvājumus.

Joprojām uzskatām, ka Freimanis ir viens no savas paaudzes perspektīvākajiem garā auguma latviešu spēlētājiem, tāpēc prieks, ka viņš savai izaugsmei izmantoja tieši mūsu "talantu laboratoriju".

Rolands Freimanis: "Paldies "VEF" un trenerim Valdim Valteram. Šajā komandā pavadītais laiks, treniņi un spēles ir devuši man vērtīgu pieredzi, ļāvuši attīstīt un pilnveidot savas basketbola prasmes. Jūtos gatavs jauniem izaicinājumiem."

Vittorio Gallinari (CEO,"Players group agency"): "Esam priecīgi par Rolanda pievienošanos Seviļas organizācijai. Rolandu jau šogad sastāvā ļoti vēlējās redzēt "Cajasol" galvenais treneris Joan Plaza, kurš ar viņu saista lielas nākotnes cerības. Šo sezonu Freimanis sāks "Cajasol" fārmkluba rindās Spānijas otrajā līgā, kas nodrošinās viņam pastāvīgu spēļu praksi. Trenēsies viņš kopā ar galveno komandu, un viņam noteikti tiks dota iespēja pierādīt sevi arī "Cajasol" sastāvā jau šajā sezonā. Savukārt nākamajā sezonā "Cajasol" ar viņu rēķinās jau kā ar vienu no pamatsastāva spēlētājiem. Mēs vēlamies pateikt paldies arī "VEF Rīga" klubam, kas atbalstīja šo Rolanda soli."

2008./09.gada sezonā Freimanis "VEF Rīga" sastāvā piedalījās Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1.divīzijā un Baltijas Izaicinājuma kausā. Tāpat Freimanis sekmīgi izturēja konkurenci uz vietu valstsvienībā, izcīnot vietu tās pamatsastāvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu