Makulogs Rīgas VEF komandā paliks līdz sezonas beigām (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Basketbola klubs ''VEF Rīga'' līdz sezonas beigām ir noslēdzis vienošanos par spēlēšanu komandā ar amerikāņu spēlētāju Teju Makulogu (Taj McCullough), informē kluba oficiālā mājas lapa internetā.

Makulogs Rīgā ieradās pirms divām nedēļām. Pārbaudes laikā viņš sevi apliecinājis treneru kolektīvam un jau kļuvis par vienu no komandas uzbrukuma līderiem.

Šajā laika posmā Makulogs ''VEF'' sastāvā aizvadījis trīs spēles, divās no tām (BBL) gūstot 25 punktus katrā un izcīnot vidēji 8,5 atlēkušās bumbas, bet trešajā – LBL spēlē viņam 15 punkti un sešas atlēkušās bumbas.

Basketbolists ir 23 gadus vecs, un šis ir viņa pirmais gads Eiropā, ko Tejs Makulogs iesāka Izraēlas komandā ''Irony Kfar Hamaccabia Ramat Gan'', taču kluba finansiālu problēmu dēļ ir nolēma sadarbību pārtraukt. Makuloga līdzšinējās karjeras augstākais sasniegums ir iekļūšana Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Vašingtonas ''Wizards''.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu