BK ''Ventspils'' pievienojas Armands Šķēle (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas čempionvienība basketbolā BK ''Ventspils'' līdz šīs sezonas beigām panākusi vienošanos ar aizsargu Armandu Šķēli, TVNET informē klubs.

Vienošanās ar Šķēli tika panākta jau 26. februārī ar nosacījumu, ka desmit dienu laikā viņam tiks veiktas medicīniskās un fiziskās sagatavotības pārbaudes, lai pārliecinātos par viņa gatavību iekļauties komandā.

Šķēlem šobrīd vēl ir nepieciešams laiks optimālās fiziskās formas sasniegšanai, taču Armands jūtas labi un ir jau sācis kopīgos treniņus ar BK ''Ventspils'' komandu.

''Armands Šķēle ir ļoti daudzpusīgs spēlētājs, ar ļoti lielu pieredzi, aizvadījis daudzas svarīgas spēles. Par šo spēlētāju biju jau agrāk dzirdējis un arī redzējis viņu darbībā, jau ilgi pirms tam, kad devos uz Latviju,'' saka BK ''Ventspils'' galvenais treneris Silvano Poropats.

''Šķēle būs viens no vispieredzējušākiem spēlētājiem mūsu komandā, tāpēc ceru, ka ar savu spēli laukumā un treniņos varēs palīdzēt gados jaunākiem komandas biedriem. Domāju, ka viņš ļoti labi iederēsies mūsu komandas kopējā koncepcijā, spēlējot agresīvu un ātru basketbolu.''

''Esam vienojušies ar Armandu Šķēli par sadarbību, kas, mūsuprāt, ir izdevīga abām pusēm. Klubs rēķinās ar to, ka Šķēlem ir nepieciešams laiks, lai atgūtos no pārciestās slimības un sajustu spēļu garšu, ko mēs arī vēlamies viņam sniegt, taču no Armanda gaidām būtisku palīdzību un ieguldījumu tieši sezonas izšķirīgajās spēlēs, teica BK ''Ventspils'' ģenerālmenedžeris Mārtiņš Rībens.

''Apzināmies, ka ap Armandu Šķēli virmo daudz negāciju un kritikas par viņa karjeras attīstību, tomēr ceram un ticam, ka Armandam Šķēlem izdosies atgūt iepriekšējo sportisko formu un tādu basketbolu, ar kādu viņš līdz šim ir priecējis basketbola līdzjutējus. Esam skaidri izrunājušies arī par lietām ārpus basketbola, un Armands Šķēle ir apņēmies izdarīt pareizos secinājumus un pilnībā norobežoties no lietām, kas var negatīvi ietekmēt viņa turpmāko basketbolista karjeru.''

Šķēles pēdējais klubs bija Neapoles ''Martos'', kurā viņš šosezon piedalījās sešās Itālijas A sērijas spēlēs. Šo klubu Šķēle atstāja, jo klubam radās finansiālas problēmas.

Pirms tam 26 gadus vecais Šķēle spēlēja ''Barona'' komandā, ar kuru 2008. gadā ieguva Latvijas čempiona titulu un uzvarēja FIBA Eiropas kausa izcīņā. 

Tāpat savas karjeras laikā Šķēle pārstāvējis Beļģijas klubus ''Spirou Baskets'' un ''Liege'', Polijas Vloclavekas ''Anwil'', kā arī Rīgas komandas ''Brocēni'' un ''LMT''.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu