Trenerim Zvirgzdiņam seko Tāre un Mikāle (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) ceturtajā finālspēlē SK ''Cēsis'' basketbola klubu vadīs treneru tandēms Viktors Brizgalovs un Jānis Zeltiņš, bet komandu pametušas Ieva Tāre un Anita Mikāle, sarunā ar TVNET pastāstīja kluba ģenerālmenedžeris Arvīds Rasa.

Jau ziņots, ka pēc sērijas trešās spēles klubu pameta galvenais treneris Ainars Zvirgzdiņš, fiziskās sagatavotības treneris Māris Bružiks, kā arī spēlētāja Kristena Mena.

''Tāre un Mikāle komandu atstājušas pēc pašu gribas,'' sacīja Rasa. ''Tāre ir Zvirgzdiņa audzēkne, un mēs to pieņemam kā neizbēgamu faktu. Šāds lēmums acīmredzot pieņemts, solidarizējoties ar treneri.''

Pagaidām nav īstas skaidrības par Zani Eglīti un komandas līderi Kristenu Menu. ''Šaubas ir par šīm abām spēlētājām, viņām vēl ir spēkā līgumi, bet lielāka skaidrība par viņu statusu būs pēc vakara treniņa,'' sarunā ar TVNET skaidroja Rasa.

Pēc vakardienas spēles aģentūra LETA vēstīja, ka kopā ar Zvirgzdiņu un fiziskās sagatavotības treneri Māri Bružiku klubu pametusi Mena, taču Rasa teica, ka juridiski vēl amerikāniete skaitās SK ''Cēsu'' basketboliste.

Ainars Zvirgzdiņš
Ainars Zvirgzdiņš Foto: LETA

Kļaviņš sarunā ar aģentūru LETA apstiprināja, ka darbs trenerim ir uzteikts, tomēr spēlētājām ir līgumi, tāpēc visām, kuras nevēlēsies palikt, būs jāspēlē. "Viņām jāizpilda visas līguma prasības."

''Kluba prezidentam Krišjānim Kļaviņam ir kandidatūra galvenā trenera postenim, tomēr svarīgāk šobrīd ir tikt skaidrībā ar spēlētājām,'' teica kluba ģenerālmenedžeris.

Kā zināms, sērijā līdz trīs uzvarām ar 2-1 priekšā atrodas TTT basketbolistes, bet nākamā, iespējams, pēdējā spēle tiks izspēlēta otrdien Cēsīs.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu