Evanss atzīts par NBA labāko debitantu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sakramento ''Kings'' spēlētājs Taireks Evanss atzīts par šīs sezonas līgas labāko debitantu.

Evans balsojumā par labākā debitanta titulu apsteidza Goldensteitas ''Warriors'' saspēles vadītāju Stefenu Kariju un Milvoki ''Bucks'' spēlētāju Brendonu Dženingsu.

20 gadus vecais spēlētājs kļuva par ceturto debitantu līgas vēsturē, kurš vidēji spēlē sezonas laikā guva vismaz 20 punktus, izcīnīja 5 atlēkušas bumbas un atdeva 5 rezultatīvas piespēles.

Evans bija vienīgais basketbolists, kurš tika minēts visās 123 mediju anketās. 67 mediju pārstāvji viņam atvēlēja pirmo vietu. Par Kariju kā labāko balsoja 43 pārstāvji, bet Dženings saņēma divpadsmit augstākos novērtējumus.

Sakramento vienības spēlētājs 2009. gadā NBA draftā tika izvēlēts ar ceturto numuru, bet šosezon vidēji spēlē guva 20,1 punktu, atdeva 5,8 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 5,3 bumbas zem groziem, vēsta ''The Associated Press''.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu