Valdis Valters kļuvis par ''VEF Rīga'' viceprezidentu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Basketbola kluba ''VEF Rīga'' dibinātājs, bijušais galvenais treneris Valdis Valters ar kluba valdes lēmumu apstiprināts par ''VEF Rīga'' viceprezidentu. Jaunos pienākumus Valters sāk pildīt nekavējoties, TVNET informēja klubā.

Valters ir kļuvis par kluba viceprezidentu basketbola operāciju jautājumos, viņa uzdevumos ietilpst skautings un komandas komplektācija.

Tāpat Valters kopā ar Edgaru Jaunupu koordinēs VEF darbību VTB Vienotajā līgā, uzņemoties arī atbildību par līgas izspēles principu izstrādi un citiem sporta jautājumiem.

''Sākot pildīt jaunā amata pienākumus, par prioritāriem esmu izvirzījis divus galvenos uzdevumus. Pirmkārt, tie ir galvenā trenera meklējumi. Otrkārt, Latvijas vadošo spēlētāju piesaiste klubam, un pirmais, ar kuru sākšu sarunas, ir Kaspars Kambala,'' atklāj ''VEF Rīga'' viceprezidents Valters.

Līdz ar viceprezidenta ieviešanu kluba valdes priekšsēdētāja amats pārdēvēts par prezidenta.

Kā zināms, aprīļa beigās ''VEF Rīga'' valde galvenā trenera amatā iecēla Nikolaju Mazuru, jo atlūgumu veselības problēmu dēļ bija iesniedzis Valdis Valters.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu