Pau Gasols nepalīdzēs Spānijai Pasaules čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas ''Lakers'' centra spēlētājs Pau Gasols nepalīdzēs Spānijas izlasei gaidāmajā pasaules čempionātā Turcijā.

Gasols norādījis, ka organismam pēc nogurdinošās sezonas būs nepieciešama atpūta, jo šogad viņam nācās dziedēt arī vairākus savainojumus.

Spānijas izlases līderis pieņēmis lēmumu, konsultējoties ar savu ārstu, taču nākotnē viņš labprāt atkal pārstāvētu valstsvienību, vēsta izdevums ''Sport-Express'', atsaucoties uz spāņu laikrakstu ''Marca''.

Gasols pirms četriem gadiem Japānā palīdzēja komandai izcīnīt zelta medaļas.

Pasaules čempionāts Turcijā risināsies no 29. augusta līdz 12. septembrim. Spānija ir ielozēta D grupā kopā ar Franciju, Jaunzēlandi, Lietuvu, Libānu un Kanādu.

TVNET jau ziņoja, ka Spānijas izlases spēlētājs Marks Gasols pirms mēneša prognozēja, ka ka viņa vecākais brālis Pau Gasols nepiedalīsies gaidāmajā pasaules basketbola čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu