Lebrons Džeimss karjeru turpinās Maiami ''Heat'' (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pēdējo divu sezonu vērtīgākais spēlētājs Lebrons Džeimss karjeru turpinās Maiami ''Heat'' vienībā, vēsta ESPN.

Tādējādi Džeimss pievienosies divām citām NBA zvaigznēm – Dveinam Veidam un Krisam Bošam, kuri nesen apstiprināja savu pievienošanos klubam.

''Maiami vienība izdarīja ļoti daudz, lai atbrīvotu vietu mums trijiem, tādēļ bija grūti noraidīt viņu piedāvājumu. Par summu vēl neesam vienojušies, taču domāju, ka mans aģents Leons Rouzs par to parūpēsies,'' norādīja Džeimss, kurš ir gatavs samierināties ar mazāku algu, lai tikai spēlētu kopā ar iepriekšminētajiem basketbolistiem.

''Mēs vēlamies veidot ko tādu, lai mūsu fani Maiami varētu būt lepni ilgu laiku. Ceļojums ir tikai sācies,'' gandarīts par spēlētāju pievienošanos klubam bija ''Heat'' prezidents Pats Railijs.

Iepriekš izdevums ''Forbes'' vēstīja, ka gadījumā, ja Džeimss noslēgs līgumu ar Ņujorkas ''Knicks'', viņam būs iespēja nopelnīt līdz pat 2 miljardiem ASV dolāru. Šajā summā iekļauta alga, piemaksas un paredzamās reklāmas līgumu summas.

Ar speciālas programmatūras palīdzību tika aprēķināts, ka basketbolistam tieši Ņujorkā ir vislielākās iespējas kļūt par miljardieri.

''Knicks'' pārstāvji sarunai ar Džeimsu veltīja vairāk nekā divas stundas. Pēc tikšanās kluba amatpersonas teica, ka izdarījušas visu iespējamo, lai pēdējo divu sezonu vērtīgākais spēlētājs noslēgtu līgumu.

Savukārt Ņūdžersijas ''Nets'' komanda, lai iegūtu savā īpašumā līdzšinējo ''Calvaliers'' spēlētāju, veidoja 90 minūšu ilgu prezentāciju, kurā piedalījās arī slavenais mūziķis Jay-Z.

Tāpat Džeimsam bija tikšanās arī ar Maiami ''Heat'', Losandželoas ''Clippers'' un Čikāgas ''Bulls'' klubu pārstāvjiem.

Tikmēr Klīvlendā līdzjutēji veidoja speciālus plakātus un īsfilmas, lai 25 gadus vecais spēlētājs paliktu ''Cavaliers'' rindās, vēsta ESPN.

Neilgi pirms lēmuma paziņošanas ASV medijos izskanēja informācija, ka Džeimss pievienosies tieši Maiami vienībai, jo komandā turpmāk spēlēs gan Veids, gan Bošs. Savukārt labs basketbolista draugs Kriss Pols aicināja Džeimsu palikt ''Cavaliers'' rindās un dot iespēju jaunajam trenerim Baironam Skotam.

Džeimsu "Cavaliers" NBA drafta ceremonijā 2003. gadā izvēlējās ar 1. numuru, un visu savu līdzšinējo karjeru viņš pavadījis tieši Klīvlendā.

Džeimss ir 10. spēlētājs NBA vēsturē, kurš divus gadus pēc kārtas nosaukts par līgas vērtīgāko spēlētāju.

2009./2010. gada NBA regulārajā čempionātā līgas spožākā zvaigzne vidēji guva 29,7 punktus, atdeva 8,6 rezultatīvas piespēles, kā arī izcīnīja 7,3 atlēkušās bumbas.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu