''Cavaliers'' fani gatavi samaksāt sodu kluba vietā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Klīvlendas ''Cavaliers'' kluba prezidentam Denam Gilbertam pēdējo dienu laikā parādījušies vairāki atbalstītāji, kas pat gatavi samaksāt komandai piespriesto sodu.

Komandas preses sekretārs norādījis, ka pēc Lebrona Džeimsa aiziešanas uz Maiami ''Heat'' klubs saņēmis vairākus tūkstošus e-pasta vēstuļu un telefona zvanu. Tāpat arī kāds fans piedāvājis samaksāt NBA vadības piespriesto sodu 100 tūkstošu ASV dolāru apmērā.

''Palīdzības piedāvājumi parāda ''Cavaliers'' fanu spēku. Cilvēki, kuri dzīvo un strādā šajā reģionā, vienmēr atbalsta cits citu. Tomēr sodu es samaksāšu pats,'' teica Gilberts. 

Vienlaikus Klīvlendas kluba īpašnieks norādīja, ka līdzjutēji naudu, kuru viņi vēlējās nodot klubam, lai samaksātu sodu, var adresēt ''Cavaliers'' Jaunatnes fondam, vēsta ''The Associated Press''.

Jau ziņots, ka ''Cavaliers'' prezidents Gilberts, kurš atklātā vēstulē kluba mājas lapā nosauca Džeimsa rīcību par gļēvu un nodevīgu, saņēma naudas sodu no NBA vadības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu