Latvijas jaunietes EČ pirmajā spēlē 87:41 sagrauj zviedrietes (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ar ļoti pārliecinošu uzvaru Eiropas U-20 basketbola čempionātu Liepājā ceturtdien sāka Latvijas jaunietes, kas ar 87:41 sagrāva Zviedrijas vienaudzes.

Latvijas izlase spēles gaitu pārliecinoši kontrolēja jau ar pirmajām minūtēm, vadības grožus neatdodot ne uz brīdi, Eiropas čempionātu sākot ar graujošu uzvaru.

Teicamu spēli Latvijas komandā aizvadīja vietējās publikas mīlule Sabīne Niedola, kas pretinieču grozā sameta 29 punktus, izcīnīja 11 atlēkušās bumbas un atdeva 3 rezultatīvas piespēles.

Ar ''double-double'' izcēlās arī Kristīne Vītola - 10 punkti un 11 savāktas bumbas zem groziem, bet pa deviņiem punktiem pievienoja Liene Priede un Laura Puriņa.

Tikmēr citā B apakšgrupas spēlē krievietes ar 79:74 pieveica Ukrainas basketbolistes.

Nākamo spēli čempionātā Latvijas komanda aizvadīs piektdien pret Krievijas vienaudzēm, bet grupu turnīra pēdējā spēlē sestdien tiksies ar Ukrainu.

Turnīra otrajā posmā iekļūs katras apakšgrupas labākās trīs komandas, savukārt grupu vājākās izlases turpinās cīņu par palikšanu augstākajā divīzijā. Divām Elite būs jāatstāj.

Otrajā posmā 12 komandas tiks sadalītas divās grupās (E un F), bet ceturtdaļfinālā iekļūs katras grupas labākās četras vienības.

Latvijas U-20 sieviešu izlase Eiropas čempionātā: Sabīne Niedola, Anna Gailīte, Anete Klintsone, Arta Strupoviča, Liene Priede, Linda Rubene, Karlīne Nīmane, Anete Čunda, Laura Puriņa, Ieva Krastiņa, Anete Šteinberga, Kristīne Vītola.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu