Latvijas U-20 jaunietes sagrauj Ukrainas izlasi (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Eiropas U-20 sieviešu basketbola čempionāta B apakšgrupas trešajā spēlē Latvija ar 90:61 sagrāva Ukrainas vienaudzes.

Jau spēles pirmajā ceturtdaļā latvietes izvirzījās salīdzinoši pārliecinošā vadībā – 23:12. Arī otrajās desmit minūtēs Latvijas izlases basketbolistes uzbruka daudz precīzāk un spēja pārsvaru palielināt (46:28).

Pēc pārtraukuma spēles gaita nebija mainījusies un Mārtiņa Zībarta vadītās basketbolistes sāncenses turēja apmēram 20 punktu atstatumā. Noslēdzošajā ceturtdaļā mājinieču pārsvars brīžiem sasniedza arī 30 punktus (85:55), kas rezultātā ļāva izcīnīt pārliecinošu uzvaru un ļaus Latvijai turpināt cīņu par medaļām.

Uzvarētājām pa 15 punktiem guva Sabīne Niedola un Ieva Krastiņa, bet 14 punkti Lauras Puriņas kontā.

B apakšgrupas pirmās kārtas spēlēs Latvija ar 87:41 sagrāva Zviedriju, bet otrajā mačā ar 74:79 pagarinājumā piekāpās Krievijai.

Turnīra nākamajā kārtā E grupā Latvija, Krievija un Ukraina tiksies ar Franciju, Poliju un Nīderlandi.

Otrajā posmā 12 komandas tiks sadalītas divās grupās (E un F), bet ceturtdaļfinālā iekļūs katras grupas labākās četras vienības.

Latvijas U-20 sieviešu izlase Eiropas čempionātā: Sabīne Niedola, Anna Gailīte, Anete Klintsone, Arta Strupoviča, Liene Priede, Linda Rubene, Karlīne Nīmane, Anete Čunda, Laura Puriņa, Ieva Krastiņa, Anete Šteinberga, Kristīne Vītola.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu