Latvijas U-20 basketbolistes pārspēj Polijas izlasi (21)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

Pirmdien Eiropas U-20 sieviešu basketbola čempionāta E grupas spēlē Latvija ar 63:49 pārliecinoši pieveica Polijas vienaudzes. Sabīne Niedola uzvarētājām izcēlās ar 26 punktiem un 11 bumbām zem groziem.

Spēles sākums nebija pārāk rezultatīvs, taču ceturtdaļas otrajā pusē iespēlējās Latvijas basketbolistes, kas izvirzījās vadībā ar 19:9.

Arī otrās desmit minūtes sākās ar vairākiem nesekmīgiem abu komandu uzbrukumiem, taču Mārtiņa Zībarta padotajām mazrezultatīvo posmu atkal izdevās pārvarēt ātrāk – 35:20.

Pēc pārtraukuma mača gaita būtiski nebija mainījusies un latvietes pārliecinoši kontrolēja notikumus laukumā. Spēlē iesaistījās arī vairākas rezervistes, taču Polijas basketbolistēm rezultāta starpību samazināt neizdevās, tādējādi Latvija izcīnīja svarīgu uzvaru cīņā par ceturtdaļfinālu.

Uzvarētājām Sabīne Niedola izcēlās ar 26 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām, bet Kristīne Vītola pievienoja 19 punktus.

E grupas pirmajās spēlēs Nīderlande ar 74:53 sagrāva Krieviju, bet Francija ar 80:66 pārspēja Ukrainu.

Atgādinām, ka B apakšgrupas pirmajā spēlē Latvija ar 87:41 sagrāva Zviedriju, otrajā mačā ar 74:79 pagarinājumā piekāpās Krievijai, savukārt pēc tam ar 90:61 pārspēja Ukrainas vienaudzes.

Otrdien Latvija tiksies ar Franciju.

Otrajā posmā 12 komandas tika sadalītas divās grupās (E un F), bet ceturtdaļfinālā iekļūs katras grupas labākās četras vienības.

Latvijas U-20 sieviešu izlase Eiropas čempionātā: Sabīne Niedola, Anna Gailīte, Anete Klintsone, Arta Strupoviča, Liene Priede, Linda Rubene, Karlīne Nīmane, Anete Čunda, Laura Puriņa, Ieva Krastiņa, Anete Šteinberga, Kristīne Vītola.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu