Jansone atbrīvota no Itālijas komandas Venēcijas "Umana" (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ziemassvētku priekšvakarā darbu Itālijas basketbola komandā Venēcijas "Umana" zaudējusi Latvijas izlases spēlētāja Liene Jansone, vēsta vienības oficiālā mājaslapa internetā.

Kā vēsta kluba oficiālais paziņojums, Jansone, kura klubam pievienojās šī gada oktobrī, veiksmīgi aizstājusi vairākas tobrīd savainotās vienības spēlētājas. Taču pēc visu basketbolistu atgriešanās ierindā komandas vadība nolēmusi pārtraukt līgumsaistības ar latviešu spēlētāju.

"Protams, šo pilsētu un komandu pametu ar lielu smagumu sirdī," Jansones teikto citē vienības mājaslapa. "Vēlos pateikties visām spēlētājām un treneru personālam. Jau no pirmās dienas viņi man šeit lika justies kā mājās. Ceru, ka drīz atkal tiksimies, jo Itāliju esmu patiešām iemīlējusi."

Komandas vadība izteica Jansonei pateicību par veiksmīgu un ātru iejušanos tās kolektīvā.

Muguras problēmu dēļ Jansone vasarā tikpat kā nevarēja palīdzēt Latvijas valstsvienībai un arī rudens pirmos mēnešus veltīja veselības sakārtošanai, tāpēc "Umana" klubam pievienojās tikai oktobra nogalē.

Itālijas sieviešu basketbola čempionāta kopvērtējumā "Umana" komanda ar četrām uzvarām deviņās spēlēs pašlaik ieņem septīto vietu 12 komandu konkurencē.

Savukārt FIBA Eiropas kausa izcīņas turnīrā "Umana" iekļuvusi sacensību astotdaļfinālā.

1/16 fināla ietvaros "Umana" divu spēļu summā ar rezultātu 172:142 pieveica Slovākijas vienību Ružomberokas MBK.

Abu komandu atbildes spēlē nedēļas vidū Jansone guva septiņus punktus, palīdzot "Umana" svinēt uzvaru ar rezultātu 81:64.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu