Rīgas VEF pievienojas Melnkalnes aizsargs Bakičs (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas basketbola klubs Rīgas VEF savu sastāvu pastiprinājis ar Melnkalnes aizsargu Božanu Bakiču (Bojan Bakic), TVNET informēja vienībā.

Noslēgtā līguma detaļas gan netiek atklātas.

27 gadus vecais basketbolists (sestdien paliks 28 gadi) iepriekš spēlējis ULEB Eirolīgā, Adrijas līgā, FIBA Eiropas līgā, ULEB kausā.

2010./2011. gada sezonas pirmajā pusē 195 centimetrus garais spēlētājs pārstāvēja Ukrainas ''Kryvbasbasket'' komandu, kur 22 aizvadītajās spēlēs vidēji laukumā pavadīja 25,3 minūtes un guva 14,5 punktus.

''Bakics ir visnotaļ vispusīgs serbu skolas basketbolists, kurš var spēlēt pirmā, otrā un trešā numura pozīcijās,'' tā savu jaunieguvumu raksturo VEF kluba vadība.

Bakičs Rīgā ierodas jau šovakar un sestdien sāks treniņus Rima Kurtinaita vadībā.

Tāpat joprojām sevi Rīgas VEF sastāvā turpina pierādīt amerikāņu saspēles vadītāji Mičs Džonsons un Trevons Hjūzs, kuri Rīgā aizvadīs arī nākamo spēli.

Bakičs šosezon, visticamāk, nav pēdējais komandas papildinājums, jo tiek meklēts pastiprinājums arī ceturtā numura pozīcijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu