Efedžuku pievienojies "Ventspils'' komandai (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Basketbola klubam "Ventspils'' pievienojies Jamaikā dzimušais un Latvijā labi pazīstamais Oricevejinmi Efedžuku, TVNET informēja klubā. Pagājušajā sezonā viņš spēlēja Latvijas čempionvienības "Barons'' rindās un tika atzīts par Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas vērtīgāko spēlētāju.

Sadarbības līgums ar Efedžuku noslēgts uz pusotru sezonu ar tiesībām pārskatīt tā turpināšanu pēc šīs sezonas, informē klubs.

24 gadus vecais basketbolists BK ''Ventspils'' rindās debitēs jau ceturtdien, kad LBL ietvaros tiksies ar ''Latvijas Universitātes'' komandu.

Efedžuku 2010./2011. gada sezonu sāka Čehijas klubā Nimburkas CEZ, tomēr sadarbība nebija ilga.

Novembra sākumā Efedžuku pievienojās Ukrainas klubam Zaporožjes "Ferro/Zentu", vietējā čempionātā aizvadot 12 spēles. Vidēji laukumā pavadītajās 27,4 minūtēs viņš guva 15,2 punktus un savāca 4,2 atlēkušās bumbas zem groziem.

Jāatzīmē, ka "Ferro/Zentu" vienībā uz pārbaudes laiku atrodas pazīstamais Latvijas basketbolists Armands Šķēle.

''Esam pastiprinājuši komandas sastāvu ar Latvijā labi zināmo spēlētāju Efedžuku. Gaidām, ka viņš BK ''Ventspils'' rindās spēlēs tikpat labi un vēl labāk nekā iepriekšējā sezonā, kad viņam kopā ar ''Barons'' izdevās izcīnīt Latvijas čempiona titulu,'' sacīja ''Ventspils'' ģenerālmenedžeris Mārtiņš Rībens.

''Viņa spēles stils var ne tikai sagādāt galvassāpes pretiniekiem, bet arī iepriecināt visus basketbola cienītājus ar skaistām spēles epizodēm, ko Efedžuku iepriekš jau ir demonstrējis Latvijas līdzjutējiem,'' viņš sacīja.

Ar Efedžuku pievienošanos "Ventspils'' komanda komplektāciju par pabeigtu vēl neuzskata.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu